Takeagift złodzieje ? Takeagift czy TakeaFake - oszustwo fake złodzieje ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-50) +----- Wątek: Takeagift złodzieje ? Takeagift czy TakeaFake - oszustwo fake złodzieje ? (/Temat-Takeagift-zlodzieje-Takeagift-czy-TakeaFake-oszustwo-fake-zlodzieje-8079) |
RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - MR_WHITE - 02-06-2010 19:01 Jak masz inne konto to może napisz o tym na ich forum wiadomo jak tam napiszesz to mnóstwo ich userów to przeczyta i się zniechęci do kupn kont i być morze odblokują ci konto RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - xPietrek - 02-06-2010 19:06 Ja też ani grosza nie wydałem. Mam uprzedzenie do takich portali... Mogą też tak zrobić, że teraz rozdadzą kilkanaście nagród, zrobi się głośno o nich to i więcej ludzi kupi premium. Odciągną potem znowu jakieś 3 miesiące i zwiną interes ;] Jednak mam nadzieję że tak się nie stanie RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - Admin - 02-06-2010 19:06 (02-06-2010 19:01)MR_WHITE napisał(a): Jak masz inne konto to może napisz o tym na ich forum Posiadanie drugiego konta jest wbrew zasadom takeagift, tak wiec nie mam zamiaru takiego tworzyc, bo juz mieli by powod by mnie zablokowac bez tlumaczen. RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - MotorniczyTramwaju - 02-06-2010 19:07 Uzbierałem te 100 000 starsów na basicu i pomyślałem DOŚĆ. Nie chce mi się wchodzić bez potrzeby codziennie na ten shit i odpowiadać na pytanka. Mieli dać restock pod koniec kwietnia i wtedy już się na nich zawiodłem. Zobaczymy, zgarnę klawiaturę to zacznę się w to bawić "na poważnie". RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - MR_WHITE - 02-06-2010 19:10 (02-06-2010 19:06)Admin napisał(a):(02-06-2010 19:01)MR_WHITE napisał(a): Jak masz inne konto to może napisz o tym na ich forum Słyszałem że można mieć drugie konto pod warunkiem że nie wyślesz zaproszenia "od siebie" RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - matt88 - 02-06-2010 19:10 Uzytkownik z naszego forum ( CBOS) wygral skuter.. zobaczymy czy mu go wysla.. Ja juz sam nie wiem co myslec o tym serwisie ;p zobaczymy jak bedzie z tym restockiem.. RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - pkrecik6 - 02-06-2010 19:23 Zgadzam się z Bananem w 99% ale ten jeden procent wywodzi się z tego jaki ja jestem i ja inaczej bym postąpił , ale to mniejsza z tym. Oni powinni Ci oddać to konto z początkową liczbą starsów zanim przystąpiłeś do zabawy ''Ryzykuj'' i przepraszać Cię na kolanach i do tego wysłać list polecony włąsnoręcznie napisany plus jakiś gadżet . Bo wiadomo że tw kurwy Ci jakiegoś psp w przeprosinach nie przyślą . Siedze tam bez żadnego premium i myśle że narazie mi tyle wystarczy . Podsumowując Takaagift zrobiło to na podstawie własnej chciwości i są po prostu skąpi. RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - Zythus - 02-06-2010 20:27 Cytat:Nie mam zamiaru sie błaszczyc o unbana w zamian za jakieś usuwanie tematów. Napisałem jak jest naprawdę i to co robią z użytkownikami to ich sprawa - jednak długo tak nie pociągną. Na jakiej podstawie twierdzisz, że "długo tak nie pociągną"? Liczba użytkowników rośnie, kase trzepią, dają nowe zadania i zapowiadają restock - to wystarczy, by ciągnieli tak jeszcze dłuuuuugo. A co do Twojego przypadku - wyjątek potwierdza regułę. GL & HF RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - Magnus - 03-06-2010 09:02 Tak myślałem ,że będzie ... i nawet nie zakładałem tam konta ... Mają tyle kasy a nagród nic nie dają (prawie) ... Śmieszne to jest i żałosne... RE: Takeagift czy Takeyourcash - oszustwo fake złodzieje ? - aqua-chan - 03-06-2010 09:07 Admin, nie tylko Ciebie zbanowali nie wiadomo za co. Parę dni temu przeczytałam z 5-6 tematów i nie wszyscy mieli ogromną ilość starsów. Btw. Lepiej niech nikt z ekipy TAG na te forum nie wchodzi bo jak zobaczą odpowiedzi do zadań to... |