![]() |
Ban thepiratebay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Ban thepiratebay (/Temat-Ban-thepiratebay-80747) Strony: 1 2 |
RE: Ban thepiratebay - lkserwis - 14-12-2013 11:14 O bo mnie skreci piotruss... Sam nam netie i po restarcie jest inne ip, netia ma pewna grupe adresow, dlatego czasem kilka cyfr początkowych moze byc takich samych, ale to nadal jest inne ip, mam netia spota - ale ti nie ma znaczenia. Wszyscy pisza ze jest zmienne, a ty nadal swoje.. Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka (14-12-2013 11:14)lkserwis napisał(a): O bo mnie skreci piotruss... Sam mam netie i po restarcie jest inne ip, netia ma pewna grupe adresow, dlatego czasem kilka cyfr początkowych moze byc takich samych, ale to nadal jest inne ip, mam netia spota - ale ti nie ma znaczenia. Wszyscy pisza ze jest zmienne, a ty nadal swoje.. Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka |