Poradnik dla nowych na lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Noob Zone (/Forum-Noob-Zone-59) +------ Wątek: Poradnik dla nowych na lockerz (/Temat-Poradnik-dla-nowych-na-lockerz-8068) |
RE: Poradnik dla nowych na lockerz - Fifolski - 03-06-2010 10:22 Eh.. Dla nowych się na pewno przyda . Zrobiłeś wszystko co podstawowe, ale jest fajnie RE: Poradnik dla nowych na lockerz - Dominator - 03-06-2010 11:46 Na pewno przyda, + for you RE: Poradnik dla nowych na lockerz - joke16 - 07-06-2010 21:09 Był już taki poradnik, nawet mój../ niezły odkop RE: Poradnik dla nowych na lockerz - Tazune - 26-06-2010 12:51 Spoko poradnik dzięki RE: Poradnik dla nowych na lockerz - smothero - 16-08-2010 22:43 Mam takie pytanie czy dalej jest aktualne zarabianie poprzez kupowanie? I jaka wartość PTZ jest aktualnie za zakup? RE: Poradnik dla nowych na lockerz - Daminn - 16-08-2010 23:41 Data kur#a! Tak jeszcze aktualnie, kupujesz w szopie i masz za to ptz. Wartość zależna od przedmiotu. RE: Poradnik dla nowych na lockerz - smothero - 17-08-2010 18:37 Tzn gdybym chciał PSP to ile by to wynosiło? I jeszcze mam jedno pytanie czy można kupować coś w shopie teraz? Czy nie? RE: Poradnik dla nowych na lockerz - Daminn - 17-08-2010 18:39 Wejdź w szop i zobacz. Nie nie da się kupować (chyba że poprzez PE, co to Plus Express? Szukaj) RE: Poradnik dla nowych na lockerz - smothero - 18-08-2010 20:30 Dzięki za uprzejmość :] RE: Poradnik dla nowych na lockerz - ColdGold - 04-09-2010 13:01 Ja bym ten poradnik zrobił o tak : ( mogę założyć nowy temat , jak by co ) Jest to poradnik dla początkujących lub zupełnie nowych użytkowników Lockerz.com Poradnik ma na celu uświadomić użytkownika jak zdobywać punkty oraz czym są Restocki i na jakiej zasadzie działa sklep. 1. Zbieranie Punktów ( PTZ ) Punkty za codzienne logowanie Aby otrzymać punkty za zalogowanie należy kliknąć gdy data zmieni się na kolor zielony punkty zostaną przyznane na nasze konto Punkty za Dailes = Pytania Aby dostać następne punkty należy kliknąć w a następnie odpowiedzieć na pytanie ( tak jak na obrazku ) Jeśli niektóre pytania są trudne i nie umiesz ich sobie sam przetłumaczyć na j.polski Śpieszymy z pomocą ! Wszystkie pytania są tłumaczone w tym dziale Dodatkowa informacja : Lockerz ostatniego czasu daje również bonusowe pytania za które dostajemy kolejne PTZ Dział „ Play ” = Filmy PTZ możemy również zdobywać za oglądanie filmików w dziale "Play" Aby obejrzeć film po prostu klikamy na niego Po każdym filmie przepisujemy kod Captcha i dostajemy PTZ Obejrzane filmy mają kolo siebie taki znaczek : a nie obejrzane taki : Filmy można oglądać do woli lecz tylko za pierwszym razem dostajemy za niego ptz Dodatkowa informacja : Podczas oglądania filmu , widzimy za ile minut/sekund dostaniemy ptz Za każdy powyżej opisany sposób zdobycia ptz możemy dostać od dwóch do czterech ptz Aby dostawać 4 ptz zamiast 2 , musimy uzyskać status „Z-LIST” ( Vip’a ) Z-List możemy uzyskać zapraszając znajomych poprzez dział "connect" trzeba zaprosić 20 osób ( muszą się dodatkowo zarejestrować !!! ) 2. Wykorzystujemy punkty : a) Restock : czyli dostawa nagród , na której możemy wymienić PTZ na nagrodę Wszystkie dostawy odbywają się tutaj Informacje o ostatnim Restocku i tym najbliższym znajdziesz na ( tutaj stronka - tylko nie wiem gdzie takie informacje są) b) Shop : czyli sklep w którym możemy zamówić wszystko zaczynając od Koszulek ,a kończąc na konsolach W sklepie możemy płacić punktami i oczywiście pieniędzmi ( $ ) Jeśli kupujemy coś za pieniądze , możemy użyć swoich PTZ jako zniżki Ps. Sklep otwarty jest 24/7 , jednak dostęp do niego ma tylko 11 krajów ( w których nie ma polski ... ale czekamy ) |