Zlecenie wypłaty z mojego konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: iCharge (/Forum-iCharge-371) +---- Wątek: Zlecenie wypłaty z mojego konta (/Temat-Zlecenie-wyplaty-z-mojego-konta-80676) Strony: 1 2 |
RE: Zlecenie wypłaty z mojego konta - redbull232 - 26-11-2013 18:45 mam ten sam problem co autor tematu wypłata że niby wysłana jednakże tak sobie klikałem i kliknąłem edytuj profil i zobaczyłem nie swój numer konta wypłatę zleciłem w niedzielę z przedwczesnym podaniem numeru mojego konta bardzo proszę o wypowiedź w temacie icharge bo się robi troszeczkę nie miło RE: Zlecenie wypłaty z mojego konta - hunterpl444 - 26-11-2013 19:44 Hasła odzyskali a kasy nie ma Pan Kaszubski szaleje, ale jak to się mówi złodziej złodziejem zostanie RE: Zlecenie wypłaty z mojego konta - iCharge - 26-11-2013 19:45 Wypłata zostanie zrealizowana, oczywiście mamy 1400 wypłat wszyscy zajęli się wypłatami i nie są w stanie się wyrobić, bo ciągle przychodzą nowe. Myślicie, że jak wypłaciliśmy 200 tys przez ten weekend to nie wypłacimy jeszcze 60 tys? Nie bądźcie komiczni, po prostu się nie wyrabiamy. RE: Zlecenie wypłaty z mojego konta - daniel42na - 26-11-2013 19:47 Radze przeczytać 1 post tego tematu. RE: Zlecenie wypłaty z mojego konta - Stworkowaty - 26-11-2013 19:57 Będą puszczać zmyłkę, wypłacą kasę na konto któregoś z pracowników i powiedzą że przypadek... XD |