Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331)
+---- Wątek: ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! (/Temat-ShareBay-w-stabilnej-chmurze-obliczeniowej-80643)

Strony: 1 2

RE: ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! - Mazdziej25 - 03-12-2013 21:45

To i tak masz dobra konwersje . Ja od miesiaca zarobilem 1,4 dolara i stoje w miejscu .

RE: ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! - michal86ole - 04-12-2013 05:52

(03-12-2013 14:05)Matty094 napisał(a):  Niewiem jak u was ,ale u mnie od kilku dni coraz gorzej z tymi leadami .
I co najlepsze non stop biję rekordy UU i nowe nisze mają coraz większy popyt .
Przykładem jest sobota co miałem 2100 UU a w niedziele już miałem 2700 UU a wczoraj prawie 2800 UU .
Jakby można było sprawdzić konwersję wszystkich plików to by była pewnie na poziomie 0,5-1% pokerface
Uwiarygodniłem bardziej bloga i jest całkiem ładniejszy od wcześniejszego i leady coraz gorzej wpadają . facepalm
Teraz mam 1400 UU i 2 leady (82 centy) ja niewiem czy ja mam się śmiać czy płakać smutny

Czym sprawdzasz UU? Bo u mnie na 3 wtyczkach jest rozbieżność wahająca się do tysiąca UU różnicy pomiędzy jednym i drugim:/

RE: ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! - Matty094 - 04-12-2013 07:27

(04-12-2013 05:52)michal86ole napisał(a):  
(03-12-2013 14:05)Matty094 napisał(a):  Niewiem jak u was ,ale u mnie od kilku dni coraz gorzej z tymi leadami .
I co najlepsze non stop biję rekordy UU i nowe nisze mają coraz większy popyt .
Przykładem jest sobota co miałem 2100 UU a w niedziele już miałem 2700 UU a wczoraj prawie 2800 UU .
Jakby można było sprawdzić konwersję wszystkich plików to by była pewnie na poziomie 0,5-1% pokerface
Uwiarygodniłem bardziej bloga i jest całkiem ładniejszy od wcześniejszego i leady coraz gorzej wpadają . facepalm
Teraz mam 1400 UU i 2 leady (82 centy) ja niewiem czy ja mam się śmiać czy płakać smutny

Czym sprawdzasz UU? Bo u mnie na 3 wtyczkach jest rozbieżność wahająca się do tysiąca UU różnicy pomiędzy jednym i drugim:/

Statpress bo ponoć od jest najwiarygodniejszy od wszystkich wtyczek.

I tak używam 123counters o tak czasem lubię patrzeć z jakiego kraju mi ludzie na bloga wbijają i wg niego mam tak 1300-1500 dziennie ,ale zauważyłem ,że on nie nalicza wejścia ludzi którzy mają System : Android , MAC , iPhone .
A z tych systemów mam sporo wejść wg. statpressa to by się UU w sumie zgadzały Jerk

Wczoraj cięcia były a dziś z rana 5 leadów w tym 2 Australię za 56 centów pokerface
Prosiłem go ,żeby skasował te oferty ,ale nie skasował i z rana trafiły się takie Australie pokerface

RE: ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! - michal86ole - 04-12-2013 08:43

A start press ile Ci wtedy pokazuje jak na 123 masz po 1,5K UU? Te oferty to mogły się na nowo odświeżyć i dlatego dalej wpadają

RE: ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! - Matty094 - 04-12-2013 08:55

Różnie np. wczoraj kolejny rekord UU miałem 2843 UU wg statpress .
A teraz wg stat mam 839 UU a wg counters123 381UU.
PS : z Rana dużo ludzi z androidem wbija Tongue

RE: ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! - Karczu - 04-12-2013 13:41

Polecam Wam Google Analytics.

Dziś wieczorem dodatkowo będą poprawiane oferty dla USA, Norwegii, Australii i kilku innych krajów.

RE: ShareBay w stabilnej chmurze obliczeniowej! - Matty094 - 04-12-2013 14:14

Karczu i jak możesz to popraw jeszcze oferty dla Tajlandii i Filipin bo z tamtych krajów mam dużo wejść a z pobraniami to jest tragedia Undecided