Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Forex - jak zacząć, z czym to się je, jak zarabiać. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Forex - jak zacząć, z czym to się je, jak zarabiać. (/Temat-Forex-jak-zaczac-z-czym-to-sie-je-jak-zarabiac-80592)

Strony: 1 2

RE: Forex - jak zacząć, z czym to się je, jak zarabiać. - Zawodowiec - 02-08-2014 00:44

Też wszystkie przeczytałem i się z tego ogromnie cieszę! Smile

RE: Forex - jak zacząć, z czym to się je, jak zarabiać. - Kiljan - 02-08-2014 13:46

Jak najbardziej wszystkie informacje są wszedzie dostępne, ale nie zawsze są opisane w sposob prosty i zrozumiały dla każdego. Każdy kto pisze poradniki jest zdania, że traderem może zostać tylko ekonomista, a to nie jest prawdą.

RE: Forex - jak zacząć, z czym to się je, jak zarabiać. - krzysiektbg - 02-08-2014 21:07

Szczególnie, że niektórzy z wykształceniem "ekonomicznym" nie znają podstawowych pojęć związanych z ekonomią Xpokerface Jeśli ma się dobrą psychikę, trochę wiedzy teoretycznej na początek i kapitału no i najlepiej "umysł ścisły" bo jednak do interpretowania wykresów może się przydać, ale nie jest to warunek, to wydaje mi się, że można próbować szczęścia i umiejętności, żeby zostać wilkiem z wall street Cool. Ja obecnie skupiam się na opcjach binarny i jak mi będzie nieźle szło to planuję spróbować forexu Smile