Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga (/Temat-Darmowa-domenta-hosting-zamiast-darmowego-bloga-80120) Strony: 1 2 |
RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - edgarek - 22-11-2013 15:13 Witam, szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi na takie pytania: 1. Czy wrzucanie prawdziwych cracków, hacków, żadne fake itp. na swojego prywatnego bloga może być jakoś ścigana tzn. ktoś się do tego możne doczepić? nie mam ochrony whois na domenie, wiec moje dane są widoczne. 2. Czy da się założyć ochronę whois na domenę publiczną .com? (na stronie na której wykupiłem domenę i hosting twierdzą że na polskich domenach tak ale na publicznych już nie) Z góry dziękuję za odpowiedź doświadczonych kolegów. RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - Jacuss - 22-11-2013 21:27 Ja jestem zdania ze zawsze lepiej miec dane ukryte Ochrone da sie zalozyc na kazda domene - tymbardziej na .com ja mam z namecheap oraz AZ i na obydwoch mam takowa ochrone za drobna oplata Wysłane z mojego GOCLEVER HYBRID przy użyciu Tapatalka RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - Marshall011 - 26-11-2013 11:47 Gdzie obecnie proponowalibyście założenie bloga PPA? Niestety mój stary blog z hostingera został zablokowany, będę próbował go odzyskać ale na wszelki wypadek pytam. W grę wchodzą również płatne hostingi. Chodzi mi o to żeby adres wyglądał wiarygodnie dla odwiedzającego. (Mój ostatni, darmowy, mógł takiego wrażenia nie stwarzać). RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - Devil877 - 26-11-2013 12:52 ze swojej strony proponuje zakupić hosting na az.pl domenę również lub gdzie indziej . A co do darmowej alternatywy to blogger . RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - Karczu - 30-11-2013 21:01 (26-11-2013 11:47)Marshall011 napisał(a): Gdzie obecnie proponowalibyście założenie bloga PPA? Niestety mój stary blog z hostingera został zablokowany, będę próbował go odzyskać ale na wszelki wypadek pytam. W grę wchodzą również płatne hostingi. Chodzi mi o to żeby adres wyglądał wiarygodnie dla odwiedzającego. (Mój ostatni, darmowy, mógł takiego wrażenia nie stwarzać). Tylko i wyłącznie BlogLock.net: http://zarabiam.com/Temat-BlogLock-net-Darmowa-Platforma-Blogowa-zintegrowana-z-PPA-80936 Przeczytaj, rozwiązanie idealne dla Ciebie RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - Kamilov - 02-12-2013 17:22 (22-11-2013 15:13)edgarek napisał(a): Witam, szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi na takie pytania: 1. Nie 2. Prawda jest taka, że jeśli komuś naprawdę zależałoby żeby Cię znaleźć to i tak to zrobi. (Anyway, w przypadku bloga PPA nie masz się o co martwić). Maskowanie danych to tylko pozór. Na domenach globalnych to strata czasu. W przypadku polskich - lepiej się zabezpieczyć (5 zł, a ty jesteś w miarę spokojny) RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - szybkikwit - 04-12-2013 11:09 (26-11-2013 11:47)Marshall011 napisał(a): Gdzie obecnie proponowalibyście założenie bloga PPA? Niestety mój stary blog z hostingera został zablokowany, będę próbował go odzyskać ale na wszelki wypadek pytam. W grę wchodzą również płatne hostingi. Chodzi mi o to żeby adres wyglądał wiarygodnie dla odwiedzającego. (Mój ostatni, darmowy, mógł takiego wrażenia nie stwarzać). Powiem Ci tak. Na początek to śmiało możesz przyczaić na AZ jakąś promocje to hosting Personal idzie dostać z 90% zniżką więc tylko czaić na promocje. Osobiście nie polecam AZ bo przy większym ruchu strona pada wyłączają hosting i tyle to z tego jest, Wtedy warto pomyśleć o przeniesieniu się na lepszy hosting. RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - socialblur - 05-12-2013 08:57 Dajcie spokój z darmowymi Hosting z domeną kupicie nawet za 30zł teraz na pierwszy rok. Przynajmniej macie dobre prarametry, psotawicie na nim ile potrzebujecie stron etc. Nie warto bawić się w darmowe rozwiązania, które jeszcze mogą wam zablokować bo wam siądzie dobry ruch a oni są na to niegotowi i kasa leci koło nosa RE: Darmowa domenta+hosting zamiast darmowego bloga - Karczu - 06-12-2013 01:03 (05-12-2013 08:57)socialblur napisał(a): Nie warto bawić się w darmowe rozwiązania, które jeszcze mogą wam zablokować bo wam siądzie dobry ruch a oni są na to niegotowi i kasa leci koło nosa Jedynie BlogLock obala tą tezę, bo on wręcz czeka na Wasz duży ruch |