Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Komp nie chcę odpalić!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121)
+---- Wątek: Komp nie chcę odpalić!! (/Temat-Komp-nie-chce-odpalic-79879)

Strony: 1 2

RE: Komp nie chcę odpalić!! - pietruch78 - 15-11-2013 14:00

Towarzysze!
Byłem dziś w serwisie i omówiłem problem z kompem.
Niewiele czasu to potrwało i gościu zadzwonił do mnie z przykrą informacją. Okazało się, że dysk mi padł i akurat kurwa tyle rzeczy na nim trzymałem bardzo ważnych do zarabiania na PPA. Nowy dysk kosztuje 300zł. Myślałem, że zdąże zarobić na nowy komp, ale teraz mam do dyspozycji urzązenie mobilne. Cudowne straty bardziej się chyba mnie dobić nie dało.

RE: Komp nie chcę odpalić!! - aero2 - 15-11-2013 14:13

To dużo 300 zł, za 175,54 zł już kupujesz na SATA III, chyba że masz SATA II to od 122 zł w porównywarkach cen.

RE: Komp nie chcę odpalić!! - Rafiks1992 - 15-11-2013 16:08

jeszcze jak troche pomyslisz to wezmiesz tego kompa do domu kupisz dysk za 150zl i zyskasz drugie tyle bo w serwisie nie dosc ze zaplacisz wiecej za nowy dysk to jeszcze 50zl za wymiane, a sam sobie poradzisz z wymiana tego Wink

RE: Komp nie chcę odpalić!! - pietruch78 - 16-11-2013 11:03

Mówicie żebym kupił nowy dysk ok.
Tylko, że komp ma już wartość 200 zł i już go sprzedałem. Teraz Dozbieram więcej kasy i kupię sobie nowy komp, bo na starym to już nowy windows nie wchodził stara płyta główna. Warto chyba będzie poczekać jakiś czas i kupić sobie nowy komp, bo czekaja do zainstalowania gra Battlefield 3. Tak więc komp sprzedany.

RE: Komp nie chcę odpalić!! - pietruch78 - 22-11-2013 16:56

Kupiłem sobie nowego kompa!!!
On jest po prostu zajebisty, a gratisowo dostałem Battlefield 4 i wczoraj zarobiłem 1$ na firecash.
Do zamknięcia!
Amen