Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h (/Temat-tvlnk-com-zarabiaj-na-PRAWDZIWYCH-transmisjach-sportowych-2-1h-79762)

Strony: 1 2 3

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - elo13 - 10-11-2013 20:04

ale o ktora strone chodzi? ze streamami czy tvlnk? ze streamami trybi wszystko, transmisje juz dzialaja na innej stronie we flashu zupelnie nie majacej nic wspolnego z tym, no ale tu chodzi o to zeby czlowieka przekierowac na taka strone moze jakies surfbary? Wink

@edit strona u mnie zaczela juz chodzic bez zarzutu

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - kolorpurpury - 10-11-2013 21:14

Więc tak. Przetestowałem wchodząc sam w skrócony link i wysłałem koledze. Były 2 wejścia, policzyło jako 4 i zarobiłem 0.0023 $ Więc wygląda mi to na zwykły skracacz linków z bardzo niskimi stawkami.

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - Monster8410 - 11-11-2013 10:18

(10-11-2013 21:14)kolorpurpury napisał(a):  Więc tak. Przetestowałem wchodząc sam w skrócony link i wysłałem koledze. Były 2 wejścia, policzyło jako 4 i zarobiłem 0.0023 $ Więc wygląda mi to na zwykły skracacz linków z bardzo niskimi stawkami.

To skąd u autora tematu tekst "2$/1h"
Bo wkońcu za co dostajemy wynagrodzenie?

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - kolorpurpury - 11-11-2013 11:04

Właśnie o to jest pytanie. Wygląda na to, że jeśli skopiujemy odpowiedni link (nie do samej transmisji tylko to konkretnej transmisji, gdzie jest podane kilka linków) I jeżeli z tego skróconego linku ktoś wejdzie i wybierze sobie, że będzie oglądał przykładowo mecz Realu z Barceloną z jednego z linków do wyboru i poogląda godzinę (chyba tez zależy z jakiego kraju) to dostajemy za tą godzinę też kasę.
Muszę to sprawdzić.
Ogólnie na tych transmisjach oni trochę zarabiają, bo jest mnóstwo reklam obok jak i na samej transmisji, które są wyświetlane kilkanaście sekund ale można je "zamknąć" krzyżykiem czyli wejść w reklamę.
Co nie zmienia faktu, że śmierdzi mi to SCAMEM jak tylko zyskają popularność, będą wypłacać ale tylko kliki w skrócone linki, za które są żałosne stawki za Polskę prawie 3x mniejsze niż na adf.ly

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - Kaspirek - 02-12-2013 12:34

umie ktoś najnowszego jinglinga ustawić ? bo mi wolno działa 200 max wyswietleń... na sporo godzin...

[Obrazek: jing.jpg]
pobrany z tej www http://www.liuliangbao.cn/

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - Erenee - 08-12-2013 12:58

Wypłacił ktoś?

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - newbiee - 02-01-2014 00:50

Ktoś dobił do 5$?
Dzisiaj wystartowałem już prawie 1$ Smile
Zobaczymy co dalej będzie..

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - mlekoju - 02-01-2014 22:17

Ładnie odkopałeś,
Ale przy okazji przeczytałem temat, trochę mnie zaciekawił Big Grin

SCAM czy wypłacalny?

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - rozekrr - 03-01-2014 12:25

Z tego co można wyczytać na zagranicznych forach to jeszcze wypłaca Smile

RE: tvlnk.com zarabiaj na PRAWDZIWYCH transmisjach sportowych 2$/1h - bmw - 03-01-2014 23:39

Witam u was tez wyskakuje forum zamiast strone?