[Nieaktualne][Podanie do klanu] Admin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne][Podanie do klanu] Admin (/Temat-Nieaktualne-Podanie-do-klanu-Admin-7976) Strony: 1 2 |
RE: [Podanie do klanu] Admin - xPietrek - 01-06-2010 17:50 Weźcie go ! Nie niszczcie mu marzeń z dzieciństwa RE: [Podanie do klanu] Admin - Zythus - 01-06-2010 18:49 Czyli, że nie można być czemukolwiek przeciw z powodu takiego, że widziałem jak gra? Aha... dzięki za uświadomienie :* A co do tego czy widziałem jak gra - oczywiście, że tak. Moja opinia nie wzięła się z powietrza, nie tak, jak wasza, wybaczcie. RE: [Podanie do klanu] Admin - rajmek126p - 01-06-2010 19:45 ahh no dobra masz + za free RE: [Podanie do klanu] Admin - Killer - 02-06-2010 12:17 To malo widziales zythus on niecale 2 tygodnie pierwszy raz gral w csa na tsie dowiedzialem sie ze grales ty z nim grales tylko na poczatku jak nie ogarnial teraz to PRObanan z zamknietymi oczami bedzie Ci banie walil RE: [Podanie do klanu] Admin - Paviano - 02-06-2010 13:29 Banan jest dobry z Kriegem RE: [Podanie do klanu] Admin - WalkmaN - 02-06-2010 17:37 jak wy bierzecie ludzi po 2tyg stażem w cs to wasz klan jest high. ;] RE: [Podanie do klanu] Admin - Admin - 02-06-2010 21:40 Walkmen przeciez mnie nikt nie przyjal podanie zlozylem for fun i tak gram z chlopakami dziennie ) RE: [Podanie do klanu] Admin - Pucki - 03-06-2010 00:27 po1 Hardy twoja wypowiedz jest jedna z wazniejszych lecz ty malo co tu zagladasz i piszesz wiec nie dziw sie ze to ja odpowiadam na podania wkoncu jestem VCL jak bedziesz tu czesciej zachodzil to bedzie super poznasz tu sporo fajnych ludzi ale musisz czesciej tu zagladac.Po2 banan spoko z ciebie kolo wiec ja nie mam nic przeciwko zebys byl w klanie z reszta wiecej grasz z nami niz wiekszosc klanowiczy i nie odwala ci na serwerze z powodu tego ze masz adma jak co po niektorym. Wiec jestem na tak marello pewno tez.A tobie walkmenn jak sie cos nie podoba to nie musisz tu grac a klan jest po to zebysmy sobie grali dla rozrywki a nie w lidze esl [Nieaktualne][Nieaktualne][Podanie do klanu] Admin - Marello - 19-03-2011 09:48 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że treść tematu jest nieaktualna. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. [Nieaktualne][Podanie do klanu] Admin - Admin - 26-09-2017 08:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |