Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie - początki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zarabianie - początki (/Temat-Zarabianie-poczatki-79508)

Strony: 1 2

RE: Zarabianie - początki - aero2 - 06-11-2013 09:30

Dokładnie, tak jak mówi kolega wyżej, dziwię się że tak licho ci szło w EASYSUB, póki co jest to najlepszy i najszybszy zarobek, w PPA musisz się bawić w robienie strony, pozycjonowanie i czekać kiedy ci wpadnie lead za centa.

RE: Zarabianie - początki - nafrieel1 - 06-11-2013 12:00

niestety zabrakło mi już pomysłów na reklamowanie easysub, wszędzie bany dostawałem a i tak wejść było malutko. Może jakieś podpowiedzi z waszej strony ?Wink

RE: Zarabianie - początki - TastemanPL - 06-11-2013 19:27

@areo2 No tak jest lepszy ale w PPA nie dostajesz tylko 2-3 zł za leada. Za Polskę największa oferta w FC to 3.31 $ przy Ultimate na Polskie to plus minus 8-9 zł przy normalnym koncie. Chodź najlepiej łączyć jedno z drugim bo pracując w jednym uczysz się drugiego Smile

RE: Zarabianie - początki - Captain - 07-11-2013 03:23

Cytat:Zaznaczę że nie chcę zarabiać "kokosów" .

Czemu nie? Lol

Easysub i insze tym podobne rzeczy odradzam. Jest to nieuczciwe. Już lepiej zarobić mniej ale uczciwie.

RE: Zarabianie - początki - XantiuM - 07-11-2013 08:07

Tym bardziej teraz trudniej na Easysub ponieważ większość programów dla osob rozpoczynających jest zablokowana... Podobno Fies.pl ma w tym tygodniu wprowadzać nowe programy.

RE: Zarabianie - początki - KoEj - 07-11-2013 08:40

Captain zgadzam się z tobą. Ja zbieram na 1 buxie - nerdbux.com Mam już zarobione 3,37 $ [baner]. Jak na 9 dni na buxie da się coś zarobić (wypłata chyba od 4$ tj. 12zł.)

RE: Zarabianie - początki - As7 - 07-11-2013 09:18

(07-11-2013 08:40)KoEj napisał(a):  Captain zgadzam się z tobą. Ja zbieram na 1 buxie - nerdbux.com Mam już zarobione 3,37 $ [baner]. Jak na 9 dni na buxie da się coś zarobić (wypłata chyba od 4$ tj. 12zł.)
Ty tu mówisz o zarobku ? Sorry... Jest to wgl opłacalne... te niby Buxy ? twoj czas prąd co przesiadujesz przy kompie...

To jest chyba dobre jezeli chcesz sobie kupić mazaki albo kredki...

A jeszcze podatek odprowadź Smile

RE: Zarabianie - początki - MarketGlory - 10-11-2013 14:05

A ja polecam na początek MarketGloryBig Grin