Uwaga Oszust - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Uwaga Oszust (/Temat-Uwaga-Oszust-79442) Strony: 1 2 |
RE: Uwaga Oszust - michal8921 - 05-11-2013 07:19 American History to też House co mnie oszukał ale juz sie nie dam RE: Uwaga Oszust - Szaman1644 - 05-11-2013 07:46 Mnie to dziwi, że oszuści są tak długo na forum, że od razu ich nie banujecie. Czy to sami musicie porównać IP? Nie wyświetla się Wam, że z tego samego się ktoś zalogował? RE: Uwaga Oszust - rozekrr - 05-11-2013 09:58 Kiedyś nofuture i mnie chciał oszukać jak przybyłem na to forum, cwaniak wymyślił sobie wymianę kasy ale robił to przez Nitrama. Na szczęście szybko do Nitrama napisałem i udało się uratować pieniążki, za co mu dziękuję Dziwi mnie że miał już problemy np. z danielem a dalej brnie w te same g... RE: Uwaga Oszust - daniel42na - 05-11-2013 10:29 Szaman oszuści oczywiście są banowani, mam nadzieje że słyszałeś o takich wynalazkach jak proxy, vpn i inne zabawki do zmiany ip. on na tym forum miał conajmniej 30 różnych kont. To gówniarz, jeszcze nie ma skończone 17 lat wiec nie do końca wie co robi ze swoim życiem. Na forum na którym właśnie oszukał pare osób zamieściłem wczoraj informacje (taką jak tutaj) i nagle pieniążki zaczęły wracać do ludzi RE: Uwaga Oszust - marcel_kk - 05-11-2013 10:50 Niestety sporo osób jest zaślepionych ja czytają: "darmowa wymiana" czy "wymiana 1:1" życie to szybko weryfikuje, ze mało jest rzeczy za darmo i przychodzi zapłacic za swoja naiwność do tego często wiekszymi kwotami. RE: Uwaga Oszust - Symbian - 05-11-2013 11:44 Trzeba być naprawdę głupim żeby na taki adres email przelewać jakiekolwiek pieniądze Dowcip12 nazwa mówi sama za siebie. RE: Uwaga Oszust - dorbiel - 05-11-2013 11:49 Po interwencji administratora forum zwrócił pieniądze. |