Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Az.pl czy się opłaca się brać hosting wieczysty? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek: Az.pl czy się opłaca się brać hosting wieczysty? (/Temat-Az-pl-czy-sie-oplaca-sie-brac-hosting-wieczysty-79373)

Strony: 1 2

RE: Az.pl czy się opłaca się brać hosting wieczysty? - Asghatoon - 03-11-2013 21:26

(03-11-2013 21:14)bolo9797 napisał(a):  Jak dla cb to jest drogo to nw czy 5 zl na caly rok Cie zadowoli ;/

Ehh jeśli siedzisz w tym już długo to wiesz czy Ci się zwróci czy nie, a ja nie chce wydać dużo kasy na samym początku gdzie wymagania mam minimalne i pro hosting nie jest mi potrzebny ^^

@linoskoczek
Dzięki Smile Masz refa jeśli zdecyduje się tam kupić Tongue

RE: Az.pl czy się opłaca się brać hosting wieczysty? - Driver - 03-11-2013 21:58

masz kody promocyjne na biznes-host - 25% taniej - poszukaj na google

RE: Az.pl czy się opłaca się brać hosting wieczysty? - linoskoczek - 04-11-2013 15:01

(03-11-2013 21:13)Asghatoon napisał(a):  gdzie Ty to znalazłeś bo ja nie widzę Tongue

Nie zauważyłem tego posta, to jeszcze i na tego odpiszę. Zobacz sobie na mojej stronce z kodami rabatowymi, tam znajdziesz kody rabatowe i do Biznes-Hostu Wink