![]() |
[Rozwiązane]Shop dla polski. Kiedy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Shop dla polski. Kiedy? (/Temat-Rozwiazane-Shop-dla-polski-Kiedy-7918) Strony: 1 2 |
RE: Shop dla polski. Kiedy? - Tech - 30-05-2010 11:27 mati852a: Gry przychodzą za darmo, bo raz, że są tanie, a dwa, że idą pocztą gdzie podatków raczej nie nakładają. Każda przesyłka jest oznaczona jako gift, ale nic to nie daje (chyba, że od cła zwalnia, ale nie jestem tego pewien na 100%, w każdym razie vat zostaje). Cytat:Ja osobiście już bym wolał zapłacić to 80zł za jakąś nagrodę, niż tylko patrzeć jak hamburgery czyszczą sklep. No i tak prawdopodobnie będzie. Wątpię żeby Lockerz mógł cokolwiek zdziałać z podatkami. Jak dla mnie jest to tylko wymówka, by jak na razie sklep był otwarty dla amerykańców. Zapewne za miesiąc, czy kilka odblokują nam sklep, ale podatki jak były tak będą ![]() RE: Shop dla polski. Kiedy? - Yanke$ - 30-05-2010 16:43 Działają ! Przecież za nagrody z poprzedniego restocku nikt nie zapłacił cła ani vatu ![]() RE: Shop dla polski. Kiedy? - Tech - 30-05-2010 17:44 Nie wiem o który restock ci chodzi Yanke$, ale jeśli o lutowy to wtedy się nie płaciło, bo na wszystkich nagrodach napisali wartość 1$. Jest to nielegalne i jasno podkreślili, że nie zrobią czegoś takiego drugi raz ![]() RE: Shop dla polski. Kiedy? - Bender - 31-05-2010 21:15 Ja myślę (lecz mogę się bardzo mylić) że shop udostępnią po restocku dla osób które coś kupiły w sklepie lub za miesiąc albo za 2 lata. ![]() [Rozwiązane][Rozwiązane]Shop dla polski. Kiedy? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |