Wygląd... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Wygląd... (/Temat-Wyglad-79020) Strony: 1 2 |
RE: Wygląd... - kleomenes - 30-10-2013 10:25 Jeśli chodzi o moje zdanie na temat wyglądu, to jest jak najbardziej pozytywne. Ciemny tak nie męczy oczu jak jasny, poza tym lepiej wygląda, niebieskie elementy też są w porządku. Wiem, jestem mało wybredny po prosu RE: Wygląd... - Szaman1644 - 30-10-2013 10:43 Moim zdaniem forum to naprawdę wyróżnia się na tle innych wyglądem. Ma wszystko ładnie poukładane. Czarny mi nie przypadł do gustu, dlatego cały czas korzystam z białego i wydaje mi się on jak najbardziej odpowiedni RE: Wygląd... - sheko12 - 31-10-2013 17:32 Nawet nie próbuj zmieniać wyglądu 2 theme jest naprawdę dobry przyzwyczailem się do niego i w nocy tak nie świeci po oczach RE: Wygląd... - kuleczka91 - 31-10-2013 18:01 Osobiście wolę ciemny wygląd, była w sumie to pierwsza rzecz jaką zmieniałam w ustawieniach Jasne kolory w ogóle mnie nie zachęcają do pobytu na forach |