Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sałatka z Zupki Chińskiej - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Kulinaria (/Forum-Kulinaria-119)
+---- Wątek: Sałatka z Zupki Chińskiej (/Temat-Salatka-z-Zupki-Chinskiej-78905)

Strony: 1 2

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - szykiryki - 08-07-2014 20:20

Tak, panowie.

Bo Wy pewnie na śniadanie zawsze jecie kaszę jaglaną, na obiad rybę na parze z warzywami z własnego ogródka, a na kolację wypiekacie własny chleb z siemieniem lnianym. Wszystko bez konserwantów i chemii. Nie bądźcie hipokrytami...

Jak zjecie raz na jakiś czas zupkę chińską czy wciągnięcie zapiekankę na mieście to naprawdę nie umrzecie!

Pierwszy raz posmakowałam tej sałatki w zeszłym roku, też byłam sceptycznie nastawiona, bo jak to jak? sałatką z zupek? fuj! Ale jest rzeczywiście mega Smile

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - v3XeR - 08-07-2014 20:50

Raz na jakiś czas ok, ale nie często Wink)

Ona w makaronie ma taki 'wosk ?' Co używa się do produkcji styropianu, wszystko po to by nie sklejał się makaron ;P

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - szykiryki - 09-07-2014 06:17

Nie musisz używać makaronu z zupek chińskich, możesz po prostu wykorzystać zwykłe nudle. Ja kupuję takie w piotrze i pawle do robienia chińszczyzny

[Obrazek: 373_1.jpg]

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - klaana - 07-08-2014 13:09

Ja też wolę kupować po prostu sam makaron i zalewać go wrzątkiem. Jest w wielu marketach na działach "kuchnie świata" lub po prostu tam gdzie przyprawy, oleje i musztardy. ;-)

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - OctoBerro - 19-10-2014 20:36

świetna sałatka, też pierwszy raz jak słyszałem, że koleżanka przynosi na grilla sałatkę z Vifonów to stwierdziłem, że jakaś nienormalna, a tu niespodzianka. Fajnie chrupią te makarony Smile

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - kamil6104 - 14-01-2015 18:48

Polecam,bardzo smaczne

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - Pablo1988 - 05-02-2016 09:14

Smaczna i niezdrowa.

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - Zawadson - 05-02-2016 11:42

Pierwszy raz widzę, żeby tak mężczyźni dbali o zdrowie.beka

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - Czaq - 05-02-2016 12:03

(05-02-2016 11:42)Zawadson napisał(a):  Pierwszy raz widzę, żeby tak mężczyźni dbali o zdrowie.beka

Co w tym dziwnego?

RE: Sałatka z Zupki Chińskiej - Orzel1 - 02-03-2016 19:07

Zawsze co nie zdrowe jest pyszne.

Polecam pyszne.