Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? (/Temat-Czy-MYSLISZ-ze-ludzie-wola-bardziej-filmy-streamowac-czy-pobierac-78782)

Strony: 1 2 3

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - Scoobyx - 28-10-2013 23:27

Osobiście wolę pobierać filmy w dobrej jakości. Jednak, jeśli jestem z kumplami to raczej oglądamy prosto z internetu film, więc jak chcesz zrobić taką stronę, to zrób dwie opcje. Nie kieruj się tylko na jedną.

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - HardCoreSex - 29-10-2013 00:28

Repucik dla wszystkich za opinie !
Jeśli ktoś jeszcze ma coś do dodania to chętnie wysłucham Smile

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - bodek7654 - 29-10-2013 07:27

to moze jescze ja dodam ze jednak wole ogladac online , bo przedtem moja wypowiedz troche poza tematem

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - rosa1822 - 29-10-2013 09:27

Ja kiedyś pobierałem ale teraz wolę oglądać online bo jest szybciej. Tak więc na stronie zrób dwie opcje Smile

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - masito - 08-11-2013 16:57

Więcej ludzi będzie oglądało niż sciągało dla niektórych 700 mb to dużo .

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - Dragoner96 - 09-11-2013 16:38

A może stawić online video i jeszcze link z pobraniem? Bo nie wiem czy chcesz to mieć na stronie czy jak Smile

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - linoskoczek - 09-11-2013 19:59

(08-11-2013 16:57)masito napisał(a):  Więcej ludzi będzie oglądało niż sciągało dla niektórych 700 mb to dużo .

A czy mądry człowiek wie, że jak się ogląda to też się ściąga?

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - Hiuston - 10-11-2013 03:43

Nad czym się tutaj zastanawiać można zawszę dać "film" do pobrania i oddzielny do obejrzenia. Ja np. bym wolał obejrzeć film, ale jeśli nie ma go jeszcze wrzuconego nigdzie to bym zaczął szukać żeby pobrać.

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - fotka_buyer - 21-11-2013 16:09

ogromna popularność stron z filmami i serialami online mówi sama za siebie Wink minus tych stron jest taki, że nie ma tam raczej filmów w HD.

RE: Czy MYŚLISZ że ludzie wolą bardziej filmy streamować czy pobierać ? - magikjan - 22-11-2013 10:11

Jezeli użytkownik chce obejrzec cos na szybko to tylko filmy online Smile