Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
"Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343)
+--- Wątek:
Poradnik
"Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. (/Temat-Last-update-zwiekszamy-wiarygodnosc-bloga-PPA-78531)

Strony: 1 2 3

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - toonwie - 03-11-2013 21:24

o stary kawał dobrej roboty dzięki Smile

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - daniel42na - 03-11-2013 21:27

(03-11-2013 15:27)MrSkacowany napisał(a):  @up Dodałem twój kod do single.php, ładnie wygląda ale jak ktoś kliknie w date to go przeniesie tu:
Kod:
http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=64
Da rade jakoś to wyłączyć?
Wyświetlane jest to w ramce, której nie można edytować.
Na tą chwile nie znam sposobu zeby to wyłączyć ale postaram się poszukać czegoś w google.

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Tempo - 04-11-2013 23:46

dobre przyda sie Tongue leci reput

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Maxwell - 05-11-2013 22:40

A jak zrobić takie coś [Obrazek: aSXsuPu.png] ?

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - daniel42na - 05-11-2013 22:42

(05-11-2013 22:40)Maxwell napisał(a):  A jak zrobić takie coś [Obrazek: aSXsuPu.png] ?
Zainstaluj jakiś plugin z ankietami:
http://wordpress.org/plugins/search.php?q=polls

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Bolt - 05-11-2013 22:44

Cytat:<div style="text-align: center;">
<div style="text-align: center;">
<script type="text/javascript">// <![CDATA[
function vote() { alert("Thank you for voting. The vote will be added to system to next 24-48 hours. Only one vote per IP will be counted."); } // ]]&gt; // ]]&gt;
// ]]></script>

<br />
<div>
<span style="font-family: Trebuchet MS, sans-serif; font-size: x-small;"><b>Does this tool Work ?</b></span></div>
<span style="font-size: small;"><input onclick="vote();" type="button" value="Yes" /> <input onclick="vote();" type="button" value="No" /></span></div>
<center>
<span style="font-size: x-small;"><span style="color: green;">ilość głosów na tak</span> / <span style="color: red;">ilość głosów na nie</span></span></center>
</div>
</div>

trochę inna bo głosy na tak i na nie jak sobie przerobisz to będzie tylko na tak

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - MrSkacowany - 12-11-2013 22:15

Udało mi się zrobić ten zegar bez ramki - a więc nie ma odsyłacza.:

Cytat:<center>
<h2>
<b>
Last application update:
</b>
</h2>
<h1>
<b>
<font color="2a9900">
<?php
echo date('F d, Y');
?>
</font>
</b>
</h1>
</center>

Tak to u mnie wygląda:

[Obrazek: mgCfhWe.png]

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Pablo1979 - 13-11-2013 14:06

Witam mam prośbę mógłby ktoś wkleić działający kod , który mógłbym umieścić na bloggerze. Ten który jest podany w temacie po skopiowaniu i wklejeniu do posta nie wyświetla mi daty tylko sam napis last update. Z góry bardzo dziękuję .

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - MrSkacowany - 13-11-2013 15:47

Musisz shostować plik php - utwórz nowy txt, wklej tam mój kod z postu powyżej i zapisz jako zegar.php. Oczywiście możesz edytować takie rzeczy jak czcionka czy kolor tekstu.
Następnie szukasz hostingu dla twojego pliku php, ja polecam zahostowanie tego pliku na hostinger.pl, wystarczy stworzyć nowe konto i dodać przez ftp twój plik php. Następnie przechodzisz do edycji twojego postu i wybierasz HTML i na dole postu wklejasz to:

Cytat:<object width="400" height="300" type="text/html" data=" link do twojego pliku php"></object>

Możesz też wykorzystać mój kod, jednak jeżeli masz czarne tło to napis zleje się z tłem.

Cytat:<object width="400" height="300" type="text/html" data=" http://clock-test.url.ph/zegar.php"></object>

RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Bolt - 17-11-2013 19:35

Hmm ogólnie działa git ale po jakimś czasie zmienia z text/html tak jakby na flasha i przestaje wyświetlać

->

[Obrazek: XubhZNz.png]