PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! (/Temat-PPI-MediaKings-ALTERNATYWA-DLA-PPA-78451) |
Odp: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - PokerStars1910 - 20-10-2013 16:43 Faktycznie, zle wkleilem, wejde potem na kompa i poprawie. Co do wirusow to nie dziw sie - to nie trojany, ale zasyfione toolbary, etc. News z dzis Due to the accident on one of our servers, the statistics for today are not fully displayed. It will be fixed in a few days (all information about leads and profits is in safe keeping). RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - Klin - 20-10-2013 16:54 Podobno w głównej mierze sam Admin dodaje na rosyjskie fora/portale swoje statystyki i dowody wypłat z tego serwisu. Jeśli ktoś ma czas niech przetestuje, wypłaty w systemie 14 dniowym. Mi się wydaje że jest to po prostu rozpowszechnianie swojego botneta, dość sprytnie zrobiona akcja. RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - paolo10 - 20-10-2013 17:12 Jezu, czy wy zawsze przy czystym linku musicie wstawiać tę smutną emotkę? Może jestem upierdliwy ale irytuje mnie już ta głupia moda na forum. Sorry za offtop 2 RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - damianus627 - 20-10-2013 17:23 (20-10-2013 16:54)Klin napisał(a): Podobno w głównej mierze sam Admin dodaje na rosyjskie fora/portale swoje statystyki i dowody wypłat z tego serwisu. Jeśli ktoś ma czas niech przetestuje, wypłaty w systemie 14 dniowym.Coś w tym może być bo nie sądzę żeby tylko tak za instalacje. Być może tak jak niektórzy piszą chodzi o toolbary, a być może o zebranie kilkunastu komputerów i prowadzenie z nich różnych ataków. (20-10-2013 17:12)paolo10 napisał(a): Jezu, czy wy zawsze przy czystym linku musicie wstawiać tę smutną emotkę? Może jestem upierdliwy ale irytuje mnie już ta głupia moda na forum. Niektórzy tak dają żeby wszyscy w reflink klikali. RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - kalutor - 22-10-2013 22:03 Widzę dowody wpłat na PayPal, natomiast w serwisie brak opcji ich zlecania przez ten procesor... O co chodzi? Oki, już wszystko wiem RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - matek697 - 22-10-2013 23:12 Ktoś na tym zarabia? Jak jest z konwersją? RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - kalutor - 23-10-2013 00:31 W przeciwieństwie do narzędzi zachęcających do "akcji", to tworzone linki wyglądają mało wiarygodnie, gdyby nie to - konwersja byłaby przyzwoita. Jako, że dopiero testuje, trudno mówić o zarobkach, ale za leada z Polski wpadło $0,29. RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - majinpov - 23-10-2013 08:30 ciekawa strona, zarobki też niezłe jak na sposób promocji, warto się zainteresować tematem. RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - TastemanPL - 23-10-2013 21:15 Po wejściu na mirror jakoś mi się odechciało . Odp: RE: PPI - MediaKings - ALTERNATYWA DLA PPA! - PokerStars1910 - 24-10-2013 08:14 (23-10-2013 21:15)TastemanPL napisał(a): Po wejściu na mirror jakoś mi się odechciało . Avast wszystko blokuje. Patrz na pierwszą stronę, Qwik nawet o sieciach CPA wspomniał. |