![]() |
Typy Xull'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Typy Xull'a (/Temat-Typy-Xull-a-78414) |
RE: Typy Xull'a - Xullrae - 26-10-2013 13:45 Usunęło mi załącznik dziwne, dodaje go jeszcze raz w tym poście. ![]() Przy okazji Fenerbahce wygrało, więc idzie dobrze, dziś i jutro się wszystko rozstrzygnie. RE: Typy Xull'a - mareczek - 27-10-2013 20:29 Ciekawe na 1 stronie. Najpierw ci nie wchodzi 14 meczow(naprawde niesamowite nie trafic na jednym kuponie 8 meczow 0/8 a na drugim 0/6) a nastepnego dnia 11/11. Wrzuc jakis ss bo szczerze mowiac nie wierze w to ani troche. RE: Typy Xull'a - Xullrae - 27-10-2013 23:28 Podsumowowanie: ![]() Mobibet: Nie wiem jak ale 2 razy obstawiłem Villarreal i 2 razy Elche, Elche nie weszło, a Villarreal wszedł, tak więc wyszedłem na 0 na tych zakładach, jeszcze Everton i Chelsea weszły, przez co jestem na plusie. Ale wciąż bez możliwości wypłaty :/, jeszcze dużo będę musiał obrócić. WilliamHill: PSG wszystko popsuło, ale i tak jestem na plusie z tych kupon, małym ale zawsze jakiś jest. @mareczek SS dla @mareczek ![]() ![]() Jaki miałbym mieć cel w kłamstwie? Typy wrzucam dla pewnej regularności i ewentualnie dla innych jeśli ktoś chciałbym skorzystać. Od teraz będę wrzucał SS typów jak i wyników by nie zostać ponownie oskarżonym o kłamstwo. Postanowiłem rozbić tego posta na 2 dla przejrzystości, mam nadzieję że administracja się nie obrazi. RE: Typy Xull'a - Xullrae - 28-10-2013 14:24 Typy. ![]() ![]() RE: Typy Xull'a - Xullrae - 29-10-2013 15:36 Wczoraj nie wszystkie weszły niestety, za wczoraj minimalnie na - na WilliamHillu, oraz na mobibecie na 0. ![]() Oraz jako że jutro wyjeżdżam wrzucam zakłady na najbliższe dni w tym 1 kupon na mobibecie, mam nadzieje że po powrocie będę na +, a nie na minusie, wiem że zakładów jest bardzo dużo, ale po bardzo małych stawkach, więc to się w miarę wyrównuje, teraz tylko mieć nadzieję na jak najwięcej wygranych. ![]() RE: Typy Xull'a - Nemtor - 29-10-2013 15:39 dzięki,połączylem pare typów i ładny kursik mi wyszedł,zaraz lece do totomixa obstawić RE: Typy Xull'a - Xullrae - 29-10-2013 21:31 Mam nadzieję że wszystko pójdzie po Twojej myśli. :3 Trzymam kciuki. RE: Typy Xull'a - Xullrae - 30-10-2013 14:34 Wczoraj 2 zakłady nie weszły, a tylko 1 wszedł. :/ Podsumowanie wrzucę jak rozliczy wszystkie zakłady. I teraz takie pytanie, ma ktoś może jakąś stronę do obliczania yieldu? Czy muszę to ręcznie liczyć, bo pod koniec przyszłego miesiąca chciałbym sobie obliczyć yield, żebym z czasem mógł wiedzieć czy idzie mi lepiej czy gorzej. RE: Typy Xull'a - duzypawel - 30-10-2013 14:59 stronę do liczenia yeldu? polecam excela ![]() RE: Typy Xull'a - Xullrae - 30-10-2013 15:04 Niech będzie i excel, jakoś to sobie przeliczę ![]() |