![]() |
|
xxxxxxx - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: xxxxxxx (/Temat-xxxxxxx-78239) |
RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - A$AP - 16-10-2013 22:55 Wystarczy podrukować małe karteczki z rzekomym kodem aktywującym i linkiem do naszej strony z doładowaniem. A potem stać przed przerwą przy wejściu/wyjściu do gimnazjum i czekać aż gimbusy będą wychodzić na szluga albo do domu
RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - MrGrafi2K - 17-10-2013 05:02 Nie wiem czy mi się opłaca, coś czuje, że muszę zainwestować i z karteczkami we świat pojechać bo na zadupiu chyba będę drzewa nabierał !!! Sqmany ahahahah niezła nazwa A jeszcze z tym napakowanym A nic mi się nie stanie pod względem prawnym jak np znajdę gimbusa jakiegoś dam mu od rozdanej ulotki dwa grosze ?Z bilbordem to jest niezłe hahaha, ja polecam do jakiegoś mądrali zrobić własny na drzewie
RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - aero2 - 17-10-2013 07:17 Pomysł kreatywny nie powiem, rozdajesz ulotki w Poniedziałek już cieszysz się z leadów, we Wtorek znów rozdajesz, a po godzinie 10:00 rano dostajesz w mordę od osób którym zabrało z konta - bezcenne.
RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - MrGrafi2K - 17-10-2013 07:20 Ale się uśmaiłem haha ;P Rep leci Ja właśnie chcę komuś to zlecić, ale nie wiem czy nie będę miał z tego kłopotów
RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - ewula - 17-10-2013 12:18 MrGrafi2K Nie radze Ci nikomu nic zlecać Zjecisz jakiemuś gimnazjaliście,powiesz że jak rozda 1k ulotek to dostanie na 2 paczki szlugów a on je wywali do kosza Chyba,że zapłacisz mu jak będziesz miał około 100 leadów z 1k rozdanych
RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - MrGrafi2K - 17-10-2013 12:22 No właśnie, planuje zrobić tak jak będę widział skutki dopiero to dam mu jakąś premię a tak to grosz albo dwa za ulotkę Na razie myślę, ![]() Ale nie będę miał problemów pod względem prawnym ?? Bo chcę komuś zlecić to ;D RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - ewula - 17-10-2013 12:34 (17-10-2013 12:22)MrGrafi2K napisał(a): No właśnie, planuje zrobić tak jak będę widział skutki dopiero to dam mu jakąś premię a tak to grosz albo dwa za ulotkę Tym to sie nie przejmuj,powiedz młodemu,że ma nie mówić nikomu dla kogo pracuje
RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - lodzik496 - 17-10-2013 12:45 Jak wy myślicie, że takie gówno wam zadziała, to powodzenia :| RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - reebok1993 - 17-10-2013 12:51 @up Dokładnie
RE: Całkowicie inny sposób zarobku na easysub! - MrGrafi2K - 17-10-2013 12:53 Nie wiem czy to warte zachodu
|