Odzyskiwanie bloga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Odzyskiwanie bloga (/Temat-Odzyskiwanie-bloga-77968) Strony: 1 2 |
RE: Odzyskiwanie bloga - Vister81 - 16-10-2013 21:34 Ja postanowiłem jeszcze nie zmieniać domeny bloga. Od jutra, definitywnie, zabieram się za ponowne promowanie. Strona jest wyszukiwana, więc jako-takie zaplecze mam, wystarczy się odbić :] Szczęście się przyda, nie powiem Szkoda też, że te kilkadziesiąt katalogów, do których blog został dodanych, nie zaczęły działać (a właśnie teraz powinny, 3/4 miesiące po dodaniu do katalogów). RE: Odzyskiwanie bloga - linoskoczek - 17-10-2013 16:38 Większość katalogów już tylko szkodzi. RE: Odzyskiwanie bloga - Masterjam - 18-10-2013 10:27 A czemu szkodzi ? RE: Odzyskiwanie bloga - Vister81 - 11-11-2013 20:08 Siemanko. Cały czas próbuję ratować bloga - postów jednakże nie wrzucam, bawię się natomiast z SEO, tj. artykuły, katalogi, precle, zaplecze. Jednakże odkryłem coś bardzo ciekawego... Otóż dosłownie przed chwilą znalazłem bloga o takiej samej nazwie, jedynie pod inną domeną Co jak co, nie widzę tam na razie niczego, co mogłoby pochodzić od mojej strony, jednakże nie jestem pewien, czy czasem Google w takim przypadku nie dołuje takiej strony. Z góry dzięki za jakąś wypowiedź oraz oczywiście pomoc związaną z tematem - jak na razie ruch na stronie cały czas mierny - 1000 wyszukań / 100 wejść według Webmastera. |