Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW (/Temat-Boty-do-przegladarek-automatyzacja-powtarzajacych-sie-akcji-na-stronach-WWW-77948)

Strony: 1 2

RE: Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - linoskoczek - 13-10-2013 15:25

(13-10-2013 15:08)szczygielek napisał(a):  potrzebuje bota, który pozbywałby sie reklamy google, a mianowicie musiałby wchodzic na strone klikac w reklame, pożniej zmieniać ip i robić tak w kółko, jesli dasz rade pisz priv.

Zmieniać IP to znaczy? Masz wykupione jakieś proxy?

(13-10-2013 15:16)bartex89 napisał(a):  dałoby sie przerobic probutt 1.3 , żeby klikał tylko w 4 pomaranczowe reklamy?

Ja tylko piszę skrypty, na reverse engineering'u się nie znam.

RE: Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - bartex89 - 13-10-2013 15:28

a daloby rade taki skryp napisac, zeby klikal tylko 4 reklamy pomaranczowe na probuxie ? i zeby dzialal w tle najlepiej

RE: Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - linoskoczek - 13-10-2013 15:32

(13-10-2013 15:28)bartex89 napisał(a):  a daloby rade taki skryp napisac, zeby klikal tylko 4 reklamy pomaranczowe na probuxie ? i zeby dzialal w tle najlepiej

Zapraszam na PW Smile

RE: Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - cekylo - 13-10-2013 17:32

Można gg lub emaila na PW, ja niestety nie napiszę na PW ograniczenia są.

RE: Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - linoskoczek - 13-10-2013 17:34

Niestety mam tak samo...

Mail: linoskoczek [małpa] g.pl

@bartex89 też prosiłbym o kontakt na mail. Wysłałem Ci wiadomość poprzez "Wyślij wiadomość e-mail" z profilu, lecz nie wiem czy odczytałeś.

RE: Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - warrrkek - 13-10-2013 18:50

Zależy mi na napisaniu skryptu, proszę napisz na GG 47615636

RE: Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - bolo9797 - 13-10-2013 19:03

Dasz moze cos bardziej zaawansowanego?? Na 100% zacheci to twoich klientow Smile

Boty do przeglądarek - automatyzacja powtarzających się akcji na stronach WWW - Roben - 20-11-2013 20:40

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.