![]() |
Bany na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Bany na FB (/Temat-Bany-na-FB-77904) Strony: 1 2 |
RE: Bany na FB - ascanio - 12-11-2013 17:01 Jeżeli manipulujesz reklamami Facebook Ads (np. używasz tylko kuponów kupionych na Allegro, do opłacenia reklam), to zbanowany może zostać nie tylko fanpage, ale Twój prywatny profil. RE: Bany na FB - hertia - 28-11-2013 20:10 Mam takie 2 pytania co do facebooka 1 Jest coś takiego jak Trust Rank czy coś podobna nazwa chodzi o spamowanie ten współczynnik powoduję że moje posty są mniej widoczne dla innych jak to objeść(pozbyć się bana bo wiem że podczas spamowania należy zmieniać w każdym poście żeby posty wyglądał na w miarę unikalny) czy trzeba założyć nowe konto i bawić się od nowa? 2 Jak to jest z reklamami na fb ? Chce sobie zamówić kampanie i staję przed tym pierwszym krokiem by wybrać adres strony ale nie ważne co tam wpisze wyskakuję mi błąd? RE: Bany na FB - doktorspile - 02-12-2013 21:23 Ja dostałem bana za spam, ponieważ promował Fanpage własnego bloga, ale w ostatnich dniach zauważyłem, że już go nie ma. RE: Bany na FB - dawwoj91 - 10-12-2013 13:28 Kupon na 50$ na stronie facebook.pl można wykorzystać tylko raz na jednym koncie było to już wcześniej napisane na tym forum (trzeba szukać).O banie za IP też nie słyszałem i sam nie miałem z tym problemu ale mój kolega który nie ma zmiennego IP dostał bana na fake koncie, z jego oficjalnym kontem nic się nie stało. RE: Bany na FB - swobi - 10-12-2013 14:49 jak masz dobrego fan page z duża liczbą like to można dostać bana na oficjalne konto tymczasowo bo zazdrośni właściciele innych fan page zgłaszają cię, że jesteś osobą nie wiarygodną i podszywasz się pod kogoś bla bla bla... i blokują konto tymczasowo. Trzeba wtedy zweryfikować się przez przesłanie skanu dowodu lub legitymacji w celu weryfikacji tożsamości. Jak wszystko jest ok to odblokowują ![]() RE: Bany na FB - wiktor96 - 20-12-2013 19:39 Akurat teraz FB mniej sypie banami, i zazwyczaj są czasowe, więcej rok temu usuwali całe konto z fanpagami, miałem kilka na 1 i wszystko poszło, jakoś w wrześniu 2012 zauważyłem że już nie usuwali od razu fanpage tylko blokada na ileś dni i git, teraz jest lepiej(odpukać), choć bany się zdarzają. RE: Bany na FB - Icek - 06-01-2014 21:18 Ja np. dzisiaj dostalem bana i usuniecie posta xDD Za wrzucenie dziewczyny z koszulka justina biebera.... ![]() Nie mam pojecia pod co to podchodzilo xD RE: Bany na FB - kazudoki - 07-01-2014 15:13 (06-01-2014 21:18)Icek napisał(a): Ja np. dzisiaj dostalem bana i usuniecie posta xDD Może za bardzo odsłonięte ciało dziewczyny? Zazdrosna konkurencja ![]() RE: Bany na FB - Icek - 07-01-2014 22:50 W poscie up zle napisalem, to byla bluzka, i dziewczyna byla cala zaslonieta... Nie mam pojecia o co chodzilo xD |