![]() |
Kupno słuchawek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kupno słuchawek (/Temat-Kupno-sluchawek-7790) Strony: 1 2 |
RE: Kupno słuchawek - Rychu-Peja - 02-06-2010 14:18 Z tego co Ci piszą userzy Creative najlepszy. Ja również jestem takiego zdania ![]() Posiadam słuchawki juz rok te same, fakt ze dosc czesto ich nie uzywam ale z 3/4 razy na tydzien. Są bardzo solidne ! RE: Kupno słuchawek - Grabowkers - 02-06-2010 14:46 Kupiłem te słuchawki i owszem, są niezłe, ale nie rewelacyjne. Opinie na ceneo czy skąpcu są nieco przerośnięte. Mimo to polecam ![]() RE: Kupno słuchawek - Zythus - 02-06-2010 20:33 Cóż.. na dousznych się tak bardzo nie znam jak na nausznych... Ale na nausznych bym CI coś doradził ![]() RE: Kupno słuchawek - Bender - 02-06-2010 21:59 Mogłeś popatrzeć na sennheiser. Mam nauszne i grają bardzo dobrze. Ta firma jest warta polecenia. |