[Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju (/Temat-Metore-Robimy-hajsy-w-szarebaju-77794) Strony: 1 2 |
RE: [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - crockeer - 13-10-2013 13:55 Dziękuje i przepraszam za kłopot GG nigdzie nie jest podane ? RE: [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - daniel42na - 13-10-2013 14:19 ... RE: [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - crockeer - 13-10-2013 14:33 Dziękuje, na przyszłość będe bardziej się przyglądał. Przepraszam za fatygę. RE: [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - yazir - 28-10-2013 20:09 Przepraszam za brak jakiegokolwiek kontaktu z mojej strony w ciągu ostatniego tygodnia, ale nie byłem w stanie wyrobić się ze wszystkimi moimi obowiązkami, a dodatkowo osoby co godzinę spamujące mi na gg "jesteś? Odpisz" / "jesteś???????" / "odpisz jak będziesz" wcale nie poprawiały możliwości kontaktu, właśnie siadam na gg i próbuję ogarnąć odpowiedzi. Też jestem człowiekiem i czasem może zdarzyć się coś przez co nie jestem w stanie być online bo muszę zająć się własnym życiem. Przepraszam również że nie zostaliście wcześniej o tym poinformowani, ale po prostu nie pomyślałem o tym. Jeśli ktoś przez powyższą sytuację nie postanowił olać mnie totalnie to obiecuję że postaram się wszystko z wami jak najszybciej nadrobić. RE: [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - bizzer - 29-10-2013 10:11 Yazir, kontaktuje się z Toba w temacie, ponieważ mam za mało postów, żeby wysłać prv oraz nie dostałem odpowiedzi na email. Zostałeś mi polecony w moim temacie http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy-Bizzer-78676 jako osoba, godna zaufania i chętna pod kątem współpracy w uploadzie. Jeśli jest jeszce możliwość rozpoczęcia z Tobą współpracy, prosze o kontakt email. [email protected] Pozdrawiam, Bizzer
RE: [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - aquarius - 03-11-2013 11:50 Masz wyłączona opcję przyjmowania PW. Jeśli jeszcze pomagasz odezwij się proszę na gg: 12621275 RE: [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - yazir - 15-11-2013 22:15 Ze względów niezależnych, jestem zmuszony zrezygnować z bycia "mętorę", nie jestem w stanie pogodzić tego z własną pracą, miałem nadzieję że to się uda... Przepraszam osoby które zarejestrowały się podemną, mam nadzieję że nie stracicie chęci do pracy których wam nie brakowało, i znajdziecie osobę która będzie w stanie poświęcić Wam więcej czasu. [Mętorę] Robimy hajsy w szarebaju - surfer0700 - 02-02-2014 16:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |