Podatek Za Pieniadze Z Internetu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Podatek Za Pieniadze Z Internetu (/Temat-Podatek-Za-Pieniadze-Z-Internetu-77686) Strony: 1 2 |
RE: Podatek Za Pieniadze Z Internetu - Albercik - 08-10-2013 23:18 Ja też nie rozumiem po co działalność, znam sporo osób które zarabiają kwoty niemałe i rozliczają się normalnie jako osoby prywatne. (08-10-2013 20:38)nyn napisał(a): Admin Jeśli potem przelewasz te pieniądze na bank, koniecznie musisz się rozliczyć. Jeśli pierwszy raz masz zamiar to zrobić, najlepiej zatrudnić do tego księgową, wtedy zawsze możesz spytać co i jak. Po drugie, nie ma znaczenia czy dochód jest zza granicy czy z Polski, z każdego musisz się rozliczyć, ułatwieniem jest po prostu wpisanie sum w rubryce "Inne dochody" RE: Podatek Za Pieniadze Z Internetu - Prizers - 09-10-2013 13:25 ok to teraz juz nie wiem co mam zrobic . isc do urzedu i tam poprosic o pomoc? RE: Podatek Za Pieniadze Z Internetu - diabloo07 - 09-10-2013 13:30 No tak będzie najlepiej, każdy urząd inaczej interpretuje te dochody, więc tam dowiesz się wszystkiego. |