Na jakim programie najlepiej Ci się zarabia? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Na jakim programie najlepiej Ci się zarabia? (/Temat-Na-jakim-programie-najlepiej-Ci-sie-zarabia-77642) Strony: 1 2 |
RE: Na jakim programie najlepiej Ci się zarabia? - Albercik - 07-10-2013 21:40 (07-10-2013 21:37)dawid327 napisał(a): u mnie jest różnie ale co do video to jak pojawia mi się ta strona to mam wrażenie że na taką tandetę to się nikt nie nabierze Trochę kreatywności nie zaszkodzi, więcej wiary we własne możliwości RE: Na jakim programie najlepiej Ci się zarabia? - zaple - 07-10-2013 21:41 Cytat:u mnie jest różnie ale co do video to jak pojawia mi się ta strona to mam wrażenie że na taką tandetę to się nikt nie nabierze Również mam to wrażenie. Ale paradoksalnie dobre są konwersje RE: Na jakim programie najlepiej Ci się zarabia? - dawid327 - 07-10-2013 22:10 (07-10-2013 21:40)Albercik napisał(a):(07-10-2013 21:37)dawid327 napisał(a): u mnie jest różnie ale co do video to jak pojawia mi się ta strona to mam wrażenie że na taką tandetę to się nikt nie nabierze Nie brakuje mi wiary we własną inwencję , ale mam wrażenie , że czego bym nie wymyślił i dał link do video z easy sub , to ni chuja nikt w to nie kliknie bo strona wygląda jakby zrobił ją jakiś amator po 15 minutowym kursie z youtuba.... RE: Na jakim programie najlepiej Ci się zarabia? - paolo10 - 08-10-2013 12:02 Ja lubię działać na programach pliki i video bo tylko tu można kombinować z wymyślaniem oryginalnych niszy. A z tych "stałych" programów to najlepiej idzie szpieg sms, lokalizator i nawet ten wiek ciała o dziwo nie najgorzej się sprawdza. RE: Na jakim programie najlepiej Ci się zarabia? - reebok1993 - 08-10-2013 12:10 Lokalizator, doładowania i pliki. RE: Na jakim programie najlepiej Ci się zarabia? - gawciu - 20-10-2013 17:31 Ja działam na programie "Pliki#2" , działam na forum z grami na PC jak i na telefony gdzie dodaje do pobrania płatne gry za darmo. Jako taki dodatek to również spamuję doładowaniami na różnych czatach , ale z tego mało jakoś , było to super na początku teraz już większość ludzi wie,że to nie działa. Pozdrawiam |