Automatyczne zarabianie - poradnik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Automatyczne zarabianie - poradnik (/Temat-Automatyczne-zarabianie-poradnik-77637) Strony: 1 2 |
RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - PETERILLUSION - 10-10-2013 11:06 Tez bym chcial wiedziec jakie z tego zyski mniej wiecej sa czy liczone w setkach czy tysiacach bardziej, jestem zainteresowany tym tematem ale poki co autor chyba troche mniej :/ w kazdym razie czekamy. RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - tomazzi - 10-10-2013 11:09 (08-10-2013 15:25)majinpov napisał(a):Cytat: tomazzi napisał(a): oddaj do recenzji Smile Oczywiście, że posiadam wiedzę, ale ja nie jestem tutorem by wystawiać recenzje, oraz nawet nie kandyduję na tą rangę z powodów takich, że nie jestem aż takim wolnym w czas człowiekiem by mieć czas na czytanie i recenzowanie poradników Od recenzji na tym forum są osoby z ranga tutor a ja jak widzisz takiej rangi nie posiadam więc nie biorę nic do recenzowania i brał nie będę RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - Xzibin - 11-10-2013 11:41 Mógłbym poprosić o jakąś cześć poradnika np. 1 stronę aby zobaczyć jaki zakres wiedzy i jakim językiem jest napisany poradnik? Jeśli będzie w porządku zakupię około 15 bo nie wiem kiedy dokładnie mi przyjdzie wypłata. Nie mam zamiaru czekać dłużej na recenzję tutora bo już długo takowa się nie pojawia. Pozdrawiam RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - tomazzi - 11-10-2013 11:45 Chyba w ogóle poradnik nie trafił do żadnego z tutorow więc i brak jest recenzji tyle czasu RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - Xzibin - 12-10-2013 23:45 Czy autor tematu mógłby usunąć wiadomości ze skrzynki? RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - majinpov - 15-10-2013 09:24 Poradnik To instrukcja obsługi samuraja + sposób w jaki mamy zapełniać treść, wybór nisz, wybór programów partnerskich oraz wszelkie informacje potrzebne aby zacząć zarabiać. 200-300 zł/msc z jednego bloga po odpowiednim jego skonfigurowaniu. Zainteresowanych zapraszam na gg: 47646057 Tomazzi - nie oddałem poradnika do tutora, ponieważ to bez sensu skoro tutor ocenia moj poradnik na mierny, a klienci są zadowoleni... Jak ktoś nie chce to nie kupi poradnika to przecież dziecinnie proste. RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - mikiniki - 15-10-2013 10:29 (15-10-2013 09:24)majinpov napisał(a): Poradnik Tutaj bez recenzji mało kto kupuję, także taka czy taka recenzja wypadałoby żeby była. RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - donmateo16 - 20-10-2013 12:39 Instrukcja obsługi jest za darmo w sieci, wystarczy poszukać Automatyczne zarabianie - poradnik - surfer0700 - 18-12-2013 08:59 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |