Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Automatyczne zarabianie - poradnik - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Automatyczne zarabianie - poradnik (/Temat-Automatyczne-zarabianie-poradnik-77637)

Strony: 1 2

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - PETERILLUSION - 10-10-2013 11:06

Tez bym chcial wiedziec jakie z tego zyski mniej wiecej sa czy liczone w setkach czy tysiacach bardziej, jestem zainteresowany tym tematem ale poki co autor chyba troche mniej :/ w kazdym razie czekamy.

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - tomazzi - 10-10-2013 11:09

(08-10-2013 15:25)majinpov napisał(a):  
Cytat: tomazzi napisał(a): oddaj do recenzji Smile
nikt kota w worku nie kupuje

*cenzura*, piszesz to w każdym temacie odnośnie poradnika, czy Ty masz jakiś schemat tego ?

(Wczoraj 07:23 PM)majinpov napisał(a): Jasne, podrzucę tobie do recenzji i wystawisz opinię ok?

Nie dawaj jemu a jakiemuś moderatorowi.

7k postów to musi być nabite gdzieś Tongue

Cóż po ostatniej recenzji mojego poradnika nie mam zamiaru oddawać go jakiemukolwiek tutorowi, tym bardziej, że osoby które kupiły są zadowolone, a opinia tutorów była negatywna. Więc to ja zadecyduję komu oddam poradnik do recenzji, myślałem tomazzi, że z liczbą 7k postów na forum masz jakąś wiedzę, lecz chyba się myliłem.

Jeżeli chodzi o zarobki to wszystko zależy od Was - oscylują w kwotach 200-300 zł z jednego bloga, a wasze zadania polegają na kilku kliknięciach myszką.

Jak ktoś chce to kupi, jak nie to nie Smile

Oczywiście, że posiadam wiedzę, ale ja nie jestem tutorem by wystawiać recenzje, oraz nawet nie kandyduję na tą rangę z powodów takich, że nie jestem aż takim wolnym w czas człowiekiem by mieć czas na czytanie i recenzowanie poradników
Od recenzji na tym forum są osoby z ranga tutor a ja jak widzisz takiej rangi nie posiadam więc nie biorę nic do recenzowania i brał nie będę

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - Xzibin - 11-10-2013 11:41

Mógłbym poprosić o jakąś cześć poradnika np. 1 stronę aby zobaczyć jaki zakres wiedzy i jakim językiem jest napisany poradnik? Jeśli będzie w porządku zakupię około 15 bo nie wiem kiedy dokładnie mi przyjdzie wypłata. Nie mam zamiaru czekać dłużej na recenzję tutora bo już długo takowa się nie pojawia. Pozdrawiam Wink

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - tomazzi - 11-10-2013 11:45

Chyba w ogóle poradnik nie trafił do żadnego z tutorow więc i brak jest recenzji tyle czasu

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - Xzibin - 12-10-2013 23:45

Czy autor tematu mógłby usunąć wiadomości ze skrzynki?

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - majinpov - 15-10-2013 09:24

Poradnik
To instrukcja obsługi samuraja + sposób w jaki mamy zapełniać treść, wybór nisz, wybór programów partnerskich oraz wszelkie informacje potrzebne aby zacząć zarabiać.

200-300 zł/msc z jednego bloga po odpowiednim jego skonfigurowaniu.

Zainteresowanych zapraszam na gg: 47646057

Tomazzi - nie oddałem poradnika do tutora, ponieważ to bez sensu skoro tutor ocenia moj poradnik na mierny, a klienci są zadowoleni... Jak ktoś nie chce to nie kupi poradnika to przecież dziecinnie proste.

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - mikiniki - 15-10-2013 10:29

(15-10-2013 09:24)majinpov napisał(a):  Poradnik
To instrukcja obsługi samuraja + sposób w jaki mamy zapełniać treść, wybór nisz, wybór programów partnerskich oraz wszelkie informacje potrzebne aby zacząć zarabiać.

200-300 zł/msc z jednego bloga po odpowiednim jego skonfigurowaniu.

Zainteresowanych zapraszam na gg: 47646057

Tomazzi - nie oddałem poradnika do tutora, ponieważ to bez sensu skoro tutor ocenia moj poradnik na mierny, a klienci są zadowoleni... Jak ktoś nie chce to nie kupi poradnika to przecież dziecinnie proste.

Tutaj bez recenzji mało kto kupuję, także taka czy taka recenzja wypadałoby żeby była.

RE: Automatyczne zarabianie - poradnik - donmateo16 - 20-10-2013 12:39

Instrukcja obsługi jest za darmo w sieci, wystarczy poszukać

Automatyczne zarabianie - poradnik - surfer0700 - 18-12-2013 08:59

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.