Patenty na dobrą konwersje? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Patenty na dobrą konwersje? (/Temat-Patenty-na-dobra-konwersje-77593) Strony: 1 2 |
RE: Patenty na dobrą konwersje? - adam064732 - 12-10-2013 15:36 Widzę ktoś się tutaj posłuchał i napisał w jednym serwisie komentarz, Cytuję "Masz nie klikać w ten link "link" jeśli nie chcesz doładowania" Rozbawiło mnie to do łez Jeśli osoba, która to napisała czyta ten post to niech napisze mi na PW jaką z tego ma konwersję ( Nie mówię, że nikt się na to nie nabierze ale ja bynajmniej bym w to nawet nie kliknął ;P Może dlatego, że wiem o co biega ) Pozdrawiam. RE: Patenty na dobrą konwersje? - zaple - 12-10-2013 15:49 hehe Ja podałem tylko schemat. Można to oczywiście rozwinąć. np; Cytat:Czy byłbyś w stanie wyobrazić sobie, że istnieje taka strona w internecie, która doładuje Ci za darmo telefon? RE: Patenty na dobrą konwersje? - damianus627 - 12-10-2013 15:50 No ten sposób z tym nie klikaniem ciekawy. Muszę to sam wypróbować bo aż nie wierzę że działa. RE: Patenty na dobrą konwersje? - zaple - 12-10-2013 15:57 By zarobić pieniądze, trzeba pokierować ręką internauty i psychologia jest tu bardzo zajebiście skuteczna. Ludzie nie za bardzo wierzą w idealne i darmowe oferty. Ale jeżeli nieświadomie ukryje się w tekście wszystkie zalety i taki tekst nie będzie przez internaute odbierany wprost jako oferta reklamowa, to mózgi sie wyłączają RE: Patenty na dobrą konwersje? - damianus627 - 12-10-2013 16:00 No tutaj masz rację. Mnie właśnie po przeczytaniu, tak dziwnie chciało się kliknąć w link, chociaż wiem że to i tak oszustwo. RE: Patenty na dobrą konwersje? - milly93 - 12-10-2013 16:04 Ja swego czasu pisałam coś takiego. Nikt sie nie nabieral ale może sie komuś przyda. Chcesz sprawic sobie chwilę radości? To jest możliwe z nowymi słuchawkami Beats by dr.Dre. Wejdz w link konkursowy (link) i wyobraź sobie zazdrosne spojrzenia znajomych. Dziele sie z wami tym konkursem ponieważ chce zebyscie równiez mieli szansę na wygrana. Pisalam to zgodnie z jakas książką o perswazji, były podpunkty którymi trzeba było sie kierować przy pisaniu: 1.Pytanie do czytelników. 2.Odpowiedź na to pytanie. 3.Oddziaływanie na wyobraźnie. 4.Wytłumaczenie działan. RE: Patenty na dobrą konwersje? - zaple - 12-10-2013 16:09 Cytat:Wejdz w link konkursowy (link) To jest niedobre zdanie. Dlaczego? Bo rozkazuje. Jak Ci powiem >>zrób to!<< to Ty powiesz nie, nie zrobię, nie mam ochoty. RE: Patenty na dobrą konwersje? - HardCoreSex - 12-10-2013 16:09 Patent z "nie" znany z wielu książek o podstawach psychologii, są też inne mocne słowa np. "MUSISZ" - ten wyraz bardzo mocno wdziera się w twoją psychike, sprawiając że zdanie z "musisz" ciągle będzie chodziło Ci po glowie. Przykład: "100 darmowych doładowań w naszym serwisie sprawia że MUSISZ sięgnąć po jedno z nich". Ciekawostką jest że jeśli np. ktoś nas nie słucha, wypowiadamy jedno słowo - Musisz, i osoba ta automatycznie zwraca na nas uwagę. RE: Patenty na dobrą konwersje? - adam064732 - 12-10-2013 16:14 (12-10-2013 15:57)zaple napisał(a): By zarobić pieniądze, trzeba pokierować ręką internauty i psychologia jest tu bardzo zajebiście skuteczna. Ludzie nie za bardzo wierzą w idealne i darmowe oferty. Ale jeżeli nieświadomie ukryje się w tekście wszystkie zalety i taki tekst nie będzie przez internaute odbierany wprost jako oferta reklamowa, to mózgi sie wyłączają Na ten tekst wyżej to bym się skusił sam Stworzę własny i wypróbuję |