Zarabianie na chomikuj.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na chomikuj.pl (/Temat-Zarabianie-na-chomikuj-pl-77201) Strony: 1 2 |
RE: Zarabianie na chomikuj.pl - JaviDesire - 04-10-2013 01:20 (03-10-2013 08:27)fusek napisał(a):(02-10-2013 16:25)JaviDesire napisał(a): Pewnie wrzucał pirackie pliki. Ja tam właśnie trzymam pliki swojego autorstwa i po aferze z OdSiebie nie mam zamiaru tak upać pirackich plików, bo może skończyć się to problemami. RE: Zarabianie na chomikuj.pl - pietruch78 - 04-10-2013 12:59 Nie wiem ludzie jak wy to robicie, że powstają afery, podania do sądu, ale ja udostępniam pliki, które można bezpośrednio pobrać, ale są one zaszyfrowane w hasło i otóż owe hasło trzeba pobrać z firecash RE: Zarabianie na chomikuj.pl - Pixel25 - 04-10-2013 17:26 Jak macie konta na chomikuj.pl które generują dużo punktów to piszcie do mnie na PW. Mam własny automat i potrzebuje transfer. Jeżeli dużo uploadujecie i są z tego konkretne punkty, które stale przybywają możecie zarabiać w moim automacie. Tylko dla osób z dużą liczbą transferu/punktów Zarabianie na chomikuj.pl - Admin - 22-10-2013 19:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |