Libertagia Nowy program zarobkowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Libertagia Nowy program zarobkowy (/Temat-Libertagia-Nowy-program-zarobkowy-77188) |
RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - AkaBaka - 02-11-2013 23:18 Ja sobie klikam bo te 90sx3 to nie długo może coś z tego będzie, chociaż się nie łudzę RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - Meloman - 03-11-2013 10:49 Nie powiem, program mnie zaintrygował, aczkolwiek najpierw pare pytań : Czy jest gdzieś podany ich adres siedziby, bo chciałbym sobie sprawdzić kilka rzeczy ? A i skoro jest takim fajnym projektem to dlaczego tu tak cicho, a przecież wystartowal 12 października.. ? Miała być stronka z tłumaczeniem PL, a nie ma, dlaczego ? RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - SweetSensi - 23-11-2013 21:42 Aktualnie jestem na pokładzie. Jak na razie program ma się dobrze, bardzo dużo pomysłów i zmian jest dzięki użytkownikom. Pomagam, objaśniam i chętnie zapraszam do tego programu. RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - peter81 - 24-11-2013 14:50 Witam wszystkich. Widzę ze zainteresowane LiberataGia jest bardzo małe a szkoda bo firma ma się naprawdę dobrze. W pierwszych 30 dniach zarejestrowało 200000 wiec już mamy pierwszy sukces. Jestem od początku w LiberatGia i od startu było już wiele zmian. Wymienię kilka z nich: 1. Zmniejszenie progu wypłat z 500$ do 300$ - Bardzo dobra wiadomość 2. Nowy płatny i tańszy pakiet Bronze Booster za 399$ 3. Wypłaty - zakładane jest dla nas specjalnie międzynarodowe konto z kartą debetową. 4. Koszt karty - cena którą dostali wstępnie opiewała na 100$, zdołali ją obniżyć do 60$. Natomiast uznając, że 60$ to za duże obciążenie dla nas firma zapłaci nam połowę tej kwoty z własnej kieszeni. Nas karta kosztować będzie 30$. Firma stale też szuka tańszej formy wypłaty niż karta, jak coś znajdą to poinformują nas o tym. 5. Wypłaty obsługiwać będzie Gia Pay. 6. Proces wypłaty będzie wyglądał tak: a) Zlecenie wypłaty - należy to zrobić w terminie od czwartku do wtorku. b) Czekamy 7 dni na realizacje. c) Otrzymujemy wypłatę na Gia Pay @Meloman Siedziba firmy znajduje się w Portugalii w Lizbonie. Na stronei podane są takie namiary "Edifício Smart - Rua do Pólo Norte, Nº 1.06.1.1 Fracção I – Sala A – Parque das Nações - 1990-265 Lisboa - Portugal" Według mnie firma ma bardzo duży potencjał i miejmy nadziej że dobrze go wykorzysta. Warto zacząć choćby z pakietem darmowym Bronze Free i zobaczyć jak to działa. Firma cały czas się rozwija i ciągle dodawane są nowe rzeczy. Radzę też dobrze zapoznać się z planem marketingowym bo nawet na darmowym pakiecie i zapraszając osoby które też będą tylko na darmowym pakiecie (przynajmniej na początku ) można generować fajne dochody. Pamiętajmy że z bonusu generacyjnego możemy zarabiać nie tylko z naszych bezpośrednich poleconych ale także z ich poleconych i tak dalej aż do 6 poziomu. RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - peter81 - 26-11-2013 16:33 Kolejne dobre informacje z LibertaGia. Będą dwa nowe pakiety i możliwość zarabiania w bitcoin'ach. Cytat:Jesteśmy tutaj zawsze, żeby słuchać naszych liderów i pomysły osób, które promują nasz biznes. To liderzy zgłosili zapotrzebowanie na nowe pakiety. RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - xavier1993 - 26-11-2013 17:02 Niecierpliwe czekam na polska wersje RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - marcel_kk - 26-11-2013 17:15 Czy były już jakieś wypłaty ? RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - peter81 - 26-11-2013 17:23 Firma naprawdę się stara i chce aby każdy był zadowolony. Póki co wygląda to coraz lepiej RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - peter81 - 26-11-2013 18:23 @marcel_kk dowodów wypłat jeszcze nie widziałem jednak jest już możliwośc wypłaty środków na konto bankowe. W tym celu należy utworzyć swój eWallet. Można to zrobić w naszym Backoffice w zakładce Financial a następnie wciskamy "i-Payout - Create Wallet". Postaram się zamieścić tutaj instrukcję jak to zrobić. RE: Libertagia Nowy program zarobkowy - peter81 - 27-11-2013 12:29 Na stronie jest już dostępna testowa wersja aplikacji do kopania bitcoin'ów można ja pobrać z tego linku https://s3.amazonaws.com/cdn.libertagia/Bitcoin.zip . Aplikacje wystarczy wypakować do dowalonego folderu i można ja już uruchomić z pliku bitcoin.exe. Po uruchomieniu wpisujemy swój Nick z LibertaGia i klikamy Start Mining. Jest to aplikacja testowa i na razie na niej nie zarabiamy. Firma prosi aby po uruchomieniu zostawić włączoną aplikację na dzień (24h). Testy potrwają przez kilka dni. Dodam ze aplikacja nie u wszystkich działa u mnie tez są jakiś problemy. |