Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fanpage 55k like - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Fanpage 55k like (/Temat-Fanpage-55k-like-77174)

Strony: 1 2 3 4

RE: Fanpage 55k like - Boguśś - 29-09-2013 17:52

No widzisz xdd..

Dobra czekaj na wyjasnienia z jego str

RE: Fanpage 55k like - Szaman1644 - 29-09-2013 19:37

Tak. Chodziło mi o sprawdzenie IP, ponieważ xeno już próbował wrócić i znowu został zbanowany. Teraz też mam takie przypuszczenie. Sprawdźcie Smile

RE: Fanpage 55k like - ThePro - 30-09-2013 16:44

Tak więc xeno do mnie napisał, że ma dilla i za wystawienie fp dostane hajsy więc się zgodziłem jak naiwniak, wiedziałem, że ma kradzione ale, że takiego wałka zrobi to nie wiedziałem. Jedynie co mogę zrobić to przekazać poszkodowanemu imię i nazwisko + przybliżone miejsce zamieszkania, ja za złodzieja i oszusta nie mam zamiaru mieć problemów.

PW do mnie od niego
http://zapodaj.net/fe604cb4ceff9.jpg.html

Rozmowa z nim na gg
http://pastebin.com/uFwGRcKh

XXX-moje dane

RE: Fanpage 55k like - hertia - 30-09-2013 16:47

Lubię tego XenoBig Grin nikt jak on nie potrafi oszukać całego forum;/

RE: Fanpage 55k like - Stem - 30-09-2013 16:49

Poszkodowanych 2 : ]
Ale mimo wszystko Ty jestes sprzedajacym tak na prawde :>

RE: Fanpage 55k like - ThePro - 30-09-2013 16:56

Poszkodowany raczej 1 bo ja nic nie straciłem, i jakoś się zbytnio nie łudziłem że dostane hajs, wystawiłem bardziej po znajomości, osobiście go nie znam (kolega kolegi) ale wiem jak się nazywa Wink

RE: Fanpage 55k like - Zły_Szeląg - 30-09-2013 21:48

Podejrzewam, że nie można nic z tym zrobić z racji na niską kwotę oszustwa. No trudno, kto nie ryzykuje nie pije szampana Jerk

Temat do zamknięcia, będę uważniejszy w przyszłości Big Grin

RE: Fanpage 55k like - Boguśś - 01-10-2013 08:34

No sory ale jak nie odpowiadasz za to?

Ty wystawiles fp na sprzedaz, to ty jestes/ponosisz odpowiedzialnosc...

Xeno wie jsk oszukac ludzi na zarabiam :x

RE: Fanpage 55k like - mikiniki - 01-10-2013 08:38

(30-09-2013 21:48)Zły_Szeląg napisał(a):  Podejrzewam, że nie można nic z tym zrobić z racji na niską kwotę oszustwa. No trudno, kto nie ryzykuje nie pije szampana Jerk

Temat do zamknięcia, będę uważniejszy w przyszłości Big Grin

Atr. 286 kk , ścigane z urzędu od 6miesięcy do 8lat pozbawienia wolności. Wystarczy że tylko organy ścigania się dowiedzą.

RE: Fanpage 55k like - tomazzi - 01-10-2013 08:39

(30-09-2013 16:56)ThePro napisał(a):  Poszkodowany raczej 1 bo ja nic nie straciłem, i jakoś się zbytnio nie łudziłem że dostane hajs, wystawiłem bardziej po znajomości, osobiście go nie znam (kolega kolegi) ale wiem jak się nazywa Wink

w świetle prawa jesteś paserem
wystawiłeś na sprzedaż kradzioną rzecz
ciesz się, że zły_szeląg raczej nic nie zgłosi ( chodź może pomimo niskiej kwoty) a wtedy ty koleżko masz współudział i odpowiadasz za paserstwo czyli sprzedaż kradzionej rzeczy
widzę, że xeno ma bana a i tak dalej nie swoimi rękami oszukuje na zc