Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
nieaktualne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: nieaktualne (/Temat-nieaktualne-77167)

Strony: 1 2

RE: Programista szuka doświadczonych osób do poważnego projektu - Codeblock - 29-09-2013 16:16

temat nieaktualny

RE: Programista szuka doświadczonych osób do poważnego projektu - mihiku1123 - 30-09-2013 19:00

Nikt Cię nie prosi o portfolio, oni chcą zobaczyć boty, które napisałeś wcześniej i z których zarobiłeś te 3000 $ Smile Ja mam tylko jedno pytanie, aplikacje webowie piszesz w PHP czy korzystasz z czegoś innego? Bo jak CAPTCHE łamiesz PHP to serwer musisz mieć chyba od Google Smile

RE: Programista szuka doświadczonych osób do poważnego projektu - bolo9797 - 30-09-2013 19:09

@up
Widac ze 0 wiedzy na temat programowania ..
Co ma google do captcha??Teraz captcha jest tak zaszyfrowana ze odszyfrowanie graniczy z cudem..

RE: Programista szuka doświadczonych osób do poważnego projektu - mihiku1123 - 30-09-2013 20:21

@up
Aleś Ty błyskotliwy -.- Akurat wiem co nie co, więc nie ucz ojca robić dzieci. Natomiast po Twojej wypowiedzi widzę, że Twoja wiedza nie jest jakaś wygórowana... A to dlatego, że CAPTCHA to nie jest jeden system kodowania... ale no przecież Ty masz na myśli reCAPTCHE (a ta, z przykrością muszę stwierdzić, jest Googlowska -.-). Pomijając już fakt, że w ogóle nie zrozumiałeś pytania, powtórzę je jeszcze raz - przy czym teraz wyjaśnię dogłębnie o co mi chodzi. Otóż CAPTCHA to bardzo często obrazki, natomiast PHP jest wolne, operacje na obrazkach są z reguły wolne, dlatego też sumując PHP i obrazki otrzymujemy skrypty na prawdę bardzo wolne. Dlatego też zapytałem czy boty były pisane w PHP, bo gdyby były napisane w PHP to do złamania reCAPTCHY (która ponoć nie ma nic wspólnego z Google) potrzebowałbyś serwerów Googlowskich... To był taki żarcik (dodam, żebyś zrozumiał - inaczej BARDZO MOCNYCH). Ale swoją drogą, nowa reCAPTCHA została już złamana i złamanie jej wcale nie graniczy z cudem. Wystarczy zastosować kilka technik... nie mówię, że ja jestem w stanie ją złamać, bo nigdy nie próbowałem i nie mam zamiaru, ale tylko staram się Ci uświadomić Panie Pr0gramisto, że nie takie rzeczy już łamali. Polecam lekturę: http://www.boyter.org/decoding-captchas/

RE: Programista szuka doświadczonych osób do poważnego projektu - adkam12 - 01-10-2013 20:39

(29-09-2013 16:16)Codeblock napisał(a):  Osoby poważnie zainteresowane tematem zapraszam na skype, nie chcę być kojarzony w pracy z uploadem także nie podaję publicznie portfolio. Podczas rozmowy na pewno się uwiarygodnie, także zapraszam.

To jest internet człowieku, każdy bardziej dociekliwy Cie znajdzie.

pewnie chce zarobić na tym co już wykonał, co w sumie nie jest dziwne, za to bardzo nieetyczne w stosunku do klienta, który za to zapłacił.

RE: nieaktualne - Codeblock - 01-10-2013 23:19

Znalazłem partnera więc temat zamykam. Efekty na pewno umieszczę niedługo na forum.

(01-10-2013 20:39)adkam12 napisał(a):  pewnie chce zarobić na tym co już wykonał, co w sumie nie jest dziwne, za to bardzo nieetyczne w stosunku do klienta, który za to zapłacił.
Ciekawe wnioski wyciągasz, jednak zupełnie nieprawdziwe i bezpodstawne.

Z każdym wykonanym komercyjnie projektem wiąże mnie umowa dlatego zwyczajnie powielanie pracy jest bez sensu. Gdybym to zrobił klient mógłby dochodzić swoich praw w sądzie, ponieważ z chwilą sprzedaży prawa autorskie zostają przekazane na niego.

nieaktualne - yazir - 01-10-2013 23:20

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.