![]() |
I jakie jest wasze zdanie o sharebay? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: I jakie jest wasze zdanie o sharebay? (/Temat-I-jakie-jest-wasze-zdanie-o-sharebay-76617) Strony: 1 2 |
RE: I jakie jest wasze zdanie o sharebay? - Karczu - 22-09-2013 18:42 Czy te kliki nie nabiły się czasem w okolicy północy? Bo mogło być tak, że ktoś na chwilkę przed północą wszedł, a później po północy klikał w oferty. Lub nie kombinowałeś tak jak niektórzy, że linkują do samego gatewaya? Jeśli nie, to najwidoczniej po prostu coś zbugowało ![]() Te statystyki są typowo poglądowe, powiedziałbym, że dokładne w ok. 95% - bo niestety zdarza się, że czasem właśnie czegoś nie doda ![]() RE: I jakie jest wasze zdanie o sharebay? - Jose - 22-09-2013 19:22 Taką sytuację mam z większością plików. Mam tak codziennie. Co to znaczy linkować do samego gatewaya? Normalnie kopiuję plik z ShareBay iwklejam, a ludzie w niego klikają. Czy tylko ja tak mam? RE: I jakie jest wasze zdanie o sharebay? - Karczu - 22-09-2013 19:29 Z tego co wiem tylko Ty, a przynajmniej Ty przy większości (lub po prostu ktoś ma, a nie zgłasza). Sytuacja ta dotyczy plików wgranych sprzed szczegółowych statystyk, czy może także tych wgranych ich pojawieniu się w systemie? Jeśli to drugie, proszę o więcej szczegółów na PW. programista będzie musiał to sprawdzić ![]() |