I jakie jest wasze zdanie o sharebay? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: I jakie jest wasze zdanie o sharebay? (/Temat-I-jakie-jest-wasze-zdanie-o-sharebay-76617) Strony: 1 2 |
RE: I jakie jest wasze zdanie o sharebay? - Karczu - 22-09-2013 18:42 Czy te kliki nie nabiły się czasem w okolicy północy? Bo mogło być tak, że ktoś na chwilkę przed północą wszedł, a później po północy klikał w oferty. Lub nie kombinowałeś tak jak niektórzy, że linkują do samego gatewaya? Jeśli nie, to najwidoczniej po prostu coś zbugowało Statystyki (a raczej mechanizm zliczający) zabierają nam bardzo dużo zasobów serwera, więc może się zdarzyć, że czegoś nie doliczy lub nie doliczy od razu (chodzi oczywiście tylko o kliknięcia). Ale to bardzo sporadyczne przypadki. Najlepiej samemu zauploadować jakiś plik i sobie poklikać na test. Te statystyki są typowo poglądowe, powiedziałbym, że dokładne w ok. 95% - bo niestety zdarza się, że czasem właśnie czegoś nie doda Dla pewności możesz mi jednak podesłać na PW swój login, nazwę pliku i datę zrobienia screena. Podrzucę programiście i sprawdzi w logach. RE: I jakie jest wasze zdanie o sharebay? - Jose - 22-09-2013 19:22 Taką sytuację mam z większością plików. Mam tak codziennie. Co to znaczy linkować do samego gatewaya? Normalnie kopiuję plik z ShareBay iwklejam, a ludzie w niego klikają. Czy tylko ja tak mam? RE: I jakie jest wasze zdanie o sharebay? - Karczu - 22-09-2013 19:29 Z tego co wiem tylko Ty, a przynajmniej Ty przy większości (lub po prostu ktoś ma, a nie zgłasza). Sytuacja ta dotyczy plików wgranych sprzed szczegółowych statystyk, czy może także tych wgranych ich pojawieniu się w systemie? Jeśli to drugie, proszę o więcej szczegółów na PW. programista będzie musiał to sprawdzić |