Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com (/Temat-Jak-zdobyc-setki-poprawnych-wejsc-dziennie-w-link-learnmoneystrategy-com-76501) |
RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - MrocznyKILL - 17-09-2013 10:23 (17-09-2013 07:52)zabajka napisał(a): mroczny nie wprowadzaj ludzi w błąd swoimi mądrymi inaczej pomysłami ( ja wiem, że tu chodzi by poleconych połapać może się uda) bo później będą mieli do ciebie ludzie pretensje, że stracili kasę i co będziesz oddawał ??? nie sądzę byś takim rozrzutnym samaretaninem był i oddał ludziom przez twój chory temat stracone pieniądze Czyżby to były te dni? od czasu do czasu włącza ci się takie coś... swoje problemy rozwiązuj w świecie real nie przenoś tego do świata wirtualnego... Pieprzysz takie bzdury że aż głowa boli... Nie masz pojęcie co piszesz nigdy nie zarabiałaś w taki sposób i nigdy nie zarobisz właśnie na takich akcjach zarabia się grube pieniądze jeśli odpowiednio się podejdzie do sprawy. Znam osobiście kilka osób które dzięki temu zarabiają po kilka k miesięcznie a ty kacapoły bo jesteś tak ograniczona i nie widzisz szansy na ogromne zyski Jaki jest cel tematu ? nie zrozumiesz tego bo takie "bizneswomen" jak ty nie ogarniają rzeczy które przyniosą zyski większej liczbie osób a nie tylko tobie samej... RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - hertia - 17-09-2013 10:41 Ale testowałeś to? Użycie takiego sposobu nie skończy się czasem banem na konto? Po za tym mam nadzieję że nikt nie poleci z donosem ;[ RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - MrocznyKILL - 17-09-2013 10:51 (17-09-2013 10:41)hertia napisał(a): Ale testowałeś to? Użycie takiego sposobu nie skończy się czasem banem na konto? Jeśli miłym być szczery testowałem inne serwisy... a skąd link taki a nie inny w temacie? Bo to chyba aktualnie najpopularniejszy serwis tego typu Admin AdnoX promuje w taki sposób w swoich serwisach więc na 99% zalicza i nie ma kłopotów z wypłatami... Choć aby zmniejszyć prawdopodobieństwo kłopotów lepiej użyć sposobu usera CMRR RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - zabajka - 17-09-2013 10:55 no brawo nie wiedziałam, że siedzisz w moich kontach i wiesz ile zarabiam i gdzie zarabiam - jeszcze jakąś mądrość ludową masz do powiedzenia by się bardziej zbłaźnić czy też już błazenadę na tych mądrościach zakończyłes ???? akuratnie dawałam na sejfik reklamę ms i nie zalicza żadnego wejścia, gdyby nie dawała tam reklam i nieposiadała wiedzy na temat zaliczania wejść w ms z sejfiku to bym się niewypowiadała straciłam tylko pieniądze na pustą reklamę z której w ms nie dostałam nic, więc na prawdę interes po byku wydać kasę na reklamę w sejfik a w ms mieć 0 na prawdę mroczny zastanów się nad sobą i się ogarnij dziecko bo nie masz pojęcia o życiu a najwięcej masz do powiedzenia w tematach o których nic nie wiesz natomiast ty nie masz bladego pojęcia o tym co gdzie i jak zalicza a mędrca kropisz tylko to kropienie nawet nie kapie tutaj screen jak zalicza wejścia z sejfik, no ale mędrzec mroczny wie lepiej jak ludzi na straty narazić by wydali kasę na reklamę a nie zarobili nic z tej reklamy daję 3 screen, nie chce zamieszczać mi się więcej ale wszystkie wejścia z sejfik mają w MS odmowę, nie akceptują żadnych wejść z tej strony http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/414bf5c7598d2a93.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c6b46df8cfcba7b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cba341035c0cbd8c.html RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - Damkofr - 17-09-2013 10:56 za 1 zl mozna miec 1000 wejsc na podstrone??? RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - MrocznyKILL - 17-09-2013 11:05 (17-09-2013 10:55)zabajka napisał(a): no brawo nie wiedziałam, że siedzisz w moich kontach i wiesz ile zarabiam i gdzie zarabiam - jeszcze jakąś mądrość ludową masz do powiedzenia by się bardziej zbłaźnić czy też już błazenadę na tych mądrościach zakończyłes ???? Ech nawet nie będę pisał czyje to już koleje konto... Atakujesz agresją bo lubisz jak się ją odwzajemnia wobec ciebie... obrażasz innych bo lubisz gdy obrażają ciebie... taki fetyszyk Wracając do tematu w serwisach w których jest problem z zaliczaniem stosujemy patent CMRR... RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - zabajka - 17-09-2013 11:13 widzę, że jesteś zbyt ograniczony by zrozumieć, że w żaden sposób dodawana w sejfiku reklama MS nawet ze sposobem CMRR nie jest akceptowana przez MS. Wszystkie wejścia z sejfik za pomocą każdej metody obejścia są odrzucane, wiem bo sprawdzałam wszystkie opcje - straciłam kilkadziesiąt złotych na reklamę a w MS z tego zarobiłam jedno wielkie 0 także jak ktoś chce stracić kasę niech słucha mędrca mrocznego i korzysta z jego metody i porady na stratę kasy ale co mnie to - to nie ja ludzi w chu..a robię i nie ja daję sposób na stratę pieniędzy na reklamę w sejfik a w MS z tego mieć jedno wielkie zero daj opcję zwrotu gwarancji straconej kasy przez twoją "mądrość" wtedy chodź może mniej oberwiesz od tych co przez twój sposób na stratę stracą kasę RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - MrocznyKILL - 17-09-2013 11:20 (17-09-2013 11:13)zabajka napisał(a): widzę, że jesteś zbyt ograniczony by zrozumieć, że w żaden sposób dodawana w sejfiku reklama MS nawet ze sposobem CMRR nie jest akceptowana przez MS. Jeśli u kogoś pojawią się problemy z zaliczaniem proszę odpalić pauzę aby kampania nie przepadła i zapraszam na PW chętnie pomogę... a czemu na PW ... aby takie osoby jak ty nadal wyrzucały pieniądze w błoto bo bez wątpienia na to zasługują RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - tomazzi - 17-09-2013 11:50 mroczny tak śledzę temat i skomentuję tak : 1 widzę 2 rzeczy - argumenty twoje teoretyczne nie podparte żadną praktyką a twierdzisz, że argumenty osoby podparte praktyką i pokazane screen iż z sejfik nienalicza to sam sobie wystawiasz świadectwo skoro twierdzisz, że twoja teoria jest prawdziwa to zamów sam reklamę, sprawdź i pokaż screen czy zaliczyli czy odrzucili i wtedy będzie wiadomo czyja jest prawda bo na razie wychodzisz na kłamcę z teorią bo jedna baba powiedziała coś drugiej babie i że jej zaliczało i na tym opiera się twój temat i twarde dowody w postaci screen osoby która sprawdziła metody swoje ( może nie zna twojej metody) i nie zalicza nic z sejfik dodatkowo skoro inni zarabiają tysiące k miesięcznie z tej metody jak twierdzisz to dziwne, że ty w swoim ukochanym gpt z którego tymi guzikami w sygnie tak się chwalisz nie zarabiasz tą metodą która niby działa tych kilku k - ty na pieniądze przecież taki łasy RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - zabajka - 17-09-2013 11:55 proste i jasne jak słońce - jego metoda nie działa więc nie zarabia żadnych wejść w żadnej opcji reklamy na sejfiku z MS nie zaliczają, wszystko ma odrzut co też pokazałam na screen bo testowałam wszelkie możliwe metody reklamy linków takich stron jak ms nie dajcie się ludzie omamić i naciągnąć na straconą kaskę wydaną na reklamę z której nie zarobicie nic jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi : o pieniądze jak ludzie zaczną zamieszczać reklamę MS na sejfik, wzrosną zarobki może więcej poleconych przyjdzie a mroczny mędrzec zarobi wtedy więcej i nie ważne, że ktoś straci kasę na pustą reklamę, bo to nie jego kasa przecież |