Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Prawdziwe pieniądze? Zapraszam - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Prawdziwe pieniądze? Zapraszam (/Temat-Prawdziwe-pieniadze-Zapraszam-76366)

Strony: 1 2

RE: Prawdziwe pieniądze? Zapraszam - surfer0700 - 14-09-2013 16:13

[Obrazek: ojhe2a.jpg]

a oto konto tego użytkownika:

[Obrazek: 9rp80q.jpg]

Więc na Twoim miejscu to bym się tym nie chwalił.

Poradnik to 11 stron, niestety napisanych dość chaotycznie.
Ciężko czytało mi się cały ten materiał. Treść w nim zawarta nie jest jakaś unikatowa, część informacji jest na forum, a reszta to właściwie szczegóły.
W mojej opinii cena 25 złotych jest zbyt wysoka, chociażby dlatego że na forum jest już w sprzedaży poradnik dotyczący zarabiania na facebooku za pomocą easysub (itd), który kosztuje 40 złotych, a zawiera 20x więcej istotnych informacji niż ten.

To tyle, w razie pytań proszę pisać.

RE: Prawdziwe pieniądze? Zapraszam - koniec - 15-09-2013 15:06

Tyle czekać na taką recenzje Tongue

A próbowałeś coś zrobić z tym? Czy tylko przeczytałeś? Napisany "chaotycznie", gdyż chciałem aby każdy na bieżąco robił to co pisałem i czytał.
Jednak dzięki za poświęcenie i napisanie recki Smile Leci reput.
5

RE: Prawdziwe pieniądze? Zapraszam - surfer0700 - 15-09-2013 19:16

Nie musiałem próbować, bo cała wiedza którą tu zawarłeś jest w poradniku Złego_Szeląga, tylko że napisane to wszystko jest znacznie gorzej.
Bez urazy, ale muszę obiektywnie ocenić to co dostaje do zrecenzowania.

5!

RE: Prawdziwe pieniądze? Zapraszam - tomazzi - 15-09-2013 19:20

po takiej recenzji a szczególnie po jakichś powiązaniach z bosman to nie liczyłbym na wielkie zainteresowanie, a tym bardziej że Zły_Szelag ma bardzo pozytywną recenzję na swój poradnik

Prawdziwe pieniądze? Zapraszam - yazir - 19-10-2013 21:54

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.