![]() |
Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net (/Temat-Tech-Generation-2-3-dziennie-tech-generation-net-76249) Strony: 1 2 |
RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - tomazzi - 14-09-2013 22:51 jest regulamin ogólny, oraz regulaminy dotyczące działów poszukaj, poczytaj a znajdziesz informację ile potrzebnych jest postów by móc dodać reflink w swoim temacie RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - schwarzenegger - 14-09-2013 23:12 Nie bierz tego do siebie ale przy rejestracji jest podany tylko ten regulamin, który podałem. Innego nie znalazłem a w FAQ też nic nie ma. Powiedz, skąd nowy user ma wiedzieć, że jest jakiś inny regulamin? Ja szukałem 10 minut i nie znalazłem a szukałem bo podobno jest. Na miejscu abramka zrobiłbym tak samo... RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - schwarzenegger - 18-09-2013 23:10 Dzisiaj kolejna wypłata na moim koncie. Program staje się stopniowo coraz bardziej popularny. RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - abramek - 19-09-2013 23:24 Ja wypłaciłem następne 7$. Zaraz wrzucę dowód w odpowiednim dziale. RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - TamoTua - 20-09-2013 00:53 Testował ktoś tego Amber-Golda? ![]() NIC NIE OCENIAM, DOPÓKI NIE SPRAWDZĘ, a jedynie piszę jak to wygląda - dwóch nowych gości pisze w tych samych tematach (ten i http://zarabiam.com/Temat-Tech-Generation-2-3-dziennie-tech-generation-net-76337), są to jedyne osoby mające z tym styczność... Strona powstała pod koniec sierpnia, a oprocentowanie wynosi 2-3% w skali dnia?! 730-1095% w skali roku?! Dobry boże, najgorsze chwilówki mają mniejsze oprocentowanie. Jeszcze raz powtórzę - dopóki nie skorzystam, nie powiem złego słowa. Byłoby extra, gdyby ktoś przetestował i się wypowiedział (zrzutka? ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() PS: Amber Gold nie od razu zwałował hajs, na początku wypłacał, pamiętajcie (może warto zatem wchodzić w to póki się rozwijają i będą się starali o dobrą opinię?) RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - bolo9797 - 20-09-2013 06:05 To jest hyip.. 2% to malo wiec pewnie troche bedzie wyplacal. Odp: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - Xullrae - 20-09-2013 15:23 Czyli oplaca sie jeszcze w niego zainwestowac na kilka dni? Wysyłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 2 RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - schwarzenegger - 20-09-2013 21:45 Tutaj jestem nowy ale na innym popularnym forum już nie i tam więcej osób testuje program i jak na razie ładnie płaci. Nie wiem czy można dawać linki do innego forum ale pewnie nie, a że łatwo je znaleźć to sprawdź sam. Mi się program podoba a że nowy to powinno się wyjść na plus. Trzeba pamiętać, że to HYIP i ryzyko jest zawsze. Za 10$ test zrobisz po 5 dniach (tyle czasu uzbierasz na minimalną wypłatę 1$). Dzisiaj jeden gość wrzucił depozyt na plan RED. Ten to potestuje. ![]() RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - abramek - 02-10-2013 21:39 Dzisiaj zleciłem kolejną wypłatę +12,60$. Dowód wrzuciłem w dziale Wypłaty. ![]() RE: Tech Generation 2-3% dziennie - tech-generation.net - Bania - 20-10-2013 15:36 Strona nie dziala. Juz sie zwineli? |