![]() |
[Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) (/Temat-Placi-Gpt-Garden-Bardzo-dobrze-zalicza-glownie-startery-zapraszam-76155) |
RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - JaTuDensze - 10-09-2013 15:38 (10-09-2013 15:23)mmarko1 napisał(a): od miesiąca peding ,złeciłem jeszcze wczoraj 1$ i nic dla mnie scam Jak ci nie chce wypłacic napisz do admina dzisiaj z nim rozmawiałem z 30 minut. Co do ofert to czekam aż startery mi przyjda z play bo niestety wczoraj zrobiłem troche na superiotgpt i zablokowano mi ^^ Wydaje mi się że najlepie robić te mobile pin i po każdym wykonanym zrobić ssa,gdyby nie doszły ci pkt/centy to zawsze jakieś zabezpieczenie i wysyłasz do administracji ![]() Na czacie ludzie też pisali że fajnie wszystko zalicza także czekam na startery i zabieram sie do roboty ![]() RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - mmarko1 - 10-09-2013 15:47 Cytat:sprobuj na AmazonGC wypłacic albo podac zweryfikowany PP, inaczej kasy nie dostanieszPP zweryfikowany mam, na amazon szkoda zachodu RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - Nahari - 10-09-2013 16:02 paypal musi byc zweryfikowany i byc taki sam jak mail przy rejestracji (takie zabezpieczenie przed multikontami). Jezeli dalej nie chca wyplacic, to napisz trouble ticketa do nich RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - mmarko1 - 10-09-2013 16:32 (10-09-2013 16:02)Nahari napisał(a): paypal musi byc zweryfikowany i byc taki sam jak mail przy rejestracji (takie zabezpieczenie przed multikontami). Jezeli dalej nie chca wyplacic, to napisz trouble ticketa do nichtak mam ale i tak lipa skończą się oferty i co parę $ i tyle zachodu to nie dla mnie dla nie których parę $ się przyda, jak skończą się moje stronki to będę korzystał z takich stronek jak Gpt Garden ![]() RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - JaTuDensze - 10-09-2013 17:26 (10-09-2013 16:32)mmarko1 napisał(a):(10-09-2013 16:02)Nahari napisał(a): paypal musi byc zweryfikowany i byc taki sam jak mail przy rejestracji (takie zabezpieczenie przed multikontami). Jezeli dalej nie chca wyplacic, to napisz trouble ticketa do nichtak mam ale i tak lipa skończą się oferty i co parę $ i tyle zachodu to nie dla mnie dla nie których parę $ się przyda, jak skończą się moje stronki to będę korzystał z takich stronek jak Gpt Garden Czasami lepsze te pare $ niż nie zarobić nic na innych serwisach ![]() RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - JaTuDensze - 10-09-2013 19:32 @mmarko1 widze że udało ci się wypłacić ![]() System: Welldone mmarko01 !!! Thanks for cashing out $1.00. RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - JaTuDensze - 19-09-2013 09:11 Witam Dostał ktoś wypłate ostatnimi czasy z tego serwisu ? Bo coś nie moge złapać kontaktu z adminem.. RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - kuba1998ii - 04-10-2013 19:06 nie działa ![]() RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - Golima - 04-10-2013 20:44 Hehe i po serwisie ![]() RE: [Płaci]Gpt Garden Bardzo dobrze zalicza, głównie startery zapraszam ! :) - JaTuDensze - 06-10-2013 09:31 No niestety temat do zamknięcia ![]() |