![]() |
Blog usuniety - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Blog usuniety (/Temat-Blog-usuniety-75950) Strony: 1 2 |
RE: Blog usuniety - Masterjam - 08-09-2013 08:46 Mafiozo Też na początku złapałem się za głowę o co chodzi w menu wordpresa ale nie jest taki straszny, powiem więcej jest prostszy od bloggera ![]() Znajdź na youtube filmy z tutorialem do czego co służy w ustawieniach . Mi zajęło to około 3-4 dni i wszystko zrozumiałem. Nie bać się !!!! A z bloggera uciekaj jak najszybciej RE: Blog usuniety - MixKosa - 08-09-2013 14:50 (07-09-2013 22:40)Mafiozo19990 napisał(a): zacznyam sie bać o mojego bloga na bloggerze Blogspot to podstawka na której pracujesz aby zarobić na hosting i domenę a nie jechać na tym badziewiu cały czas bo daleko nie zajedziesz jeśli dobrze go rozreklamujesz i będzie kasa płynęła to gwarantuje ze ktoś zgłosi blog i koniec z zarabianiem, mój blog wytrzymał dwa i pól miesiąca zarobiłem ile tam widzisz. Jeśli będziesz kupować domenę i hosting napisz do mnie dam ci rabaty. |