Nie zalicza ofert - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Nie zalicza ofert (/Temat-Nie-zalicza-ofert-75835) |
RE: Nie zalicza ofert - MixKosa - 04-09-2013 20:11 Każda nisza się kiedyś musi wypalić tak? nic nie trwa wiecznie tak? więc nie mówcie że coś tam macie jakąś niszę i ktoś pobiera i kasę urywa a ktoś nie dostaje coś za co zapłacił wiecie dlaczego? bo wam kit wciska między szczeliny a wy to łykacie jak witaminę C. RE: Nie zalicza ofert - surfer0700 - 04-09-2013 20:18 (04-09-2013 20:11)MixKosa napisał(a): Każda nisza się kiedyś musi wypalić tak? nic nie trwa wiecznie tak? więc nie mówcie że coś tam macie jakąś niszę i ktoś pobiera i kasę urywa a ktoś nie dostaje coś za co zapłacił wiecie dlaczego? bo wam kit wciska między szczeliny a wy to łykacie jak witaminę C. Jasne, każda nisza kiedyś się musi wypalić, ale nie wszystkie na raz I jeżeli ktoś np. na komputerze u znajomego wykonuje ofertę z pełnego startera, a kasa nie wchodzi, to wtedy jest już coś nie tak... RE: Nie zalicza ofert - Pajalock - 04-09-2013 20:22 U mnie też dziwne rzeczy się dzieją. Dziś 2 x więcej klików niż wczoraj i dostaję wiadomości że nie chce się nic pobierać 0.o No i 20$ tylko. RE: Nie zalicza ofert - kompik - 04-09-2013 20:25 (04-09-2013 20:11)MixKosa napisał(a): Każda nisza się kiedyś musi wypalić tak? nic nie trwa wiecznie tak? więc nie mówcie że coś tam macie jakąś niszę i ktoś pobiera i kasę urywa a ktoś nie dostaje coś za co zapłacił wiecie dlaczego? bo wam kit wciska między szczeliny a wy to łykacie jak witaminę C. A no faktycznie masz rację. Dzień w dzień jeden z wieeeeelu plików gdzie codziennie 10+ pobrań, zarobki na tej niszy ponad 1 000$ a w nocy Jaruzelski wprowadził stan wypalenia niszy i światową zmowę o niedziałających ofertach. Teraz rozumiem RE: Nie zalicza ofert - MixKosa - 04-09-2013 21:55 (04-09-2013 20:18)surfer0700 napisał(a):(04-09-2013 20:11)MixKosa napisał(a): Każda nisza się kiedyś musi wypalić tak? nic nie trwa wiecznie tak? więc nie mówcie że coś tam macie jakąś niszę i ktoś pobiera i kasę urywa a ktoś nie dostaje coś za co zapłacił wiecie dlaczego? bo wam kit wciska między szczeliny a wy to łykacie jak witaminę C. Tak tak ale z tego co wiem jak film ma 10k ponad wyświetleń i jest dobrze zrobiony to gwarantuję że codziennie na skrzynce będzie kilka naście wiadomości ze coś nie działa proszę podać link do download, coś mi nie działa czy mogę prosić o link do pobrania bo nie działa mi itp pamiętajcie gimbusy też kombinują jak koń pod górę i tego są właśnie przykłady, co do tych ofert że na serio coś nie działa musiał bym to zobaczyć bo w 100% nie wierzę w to aby coś takiego miało miejsce Tymek cały czas pracuje nad tym aby wszystko działało i na pewno nie zaistniała jeszcze taka sytuacja a jeśli tak to proszę o dowody jeśli ktoś ma. RE: Nie zalicza ofert - Krissu - 04-09-2013 22:06 @UP: Nie każdy tutaj zarabia na filmach. RE: Nie zalicza ofert - MixKosa - 04-09-2013 22:25 (04-09-2013 22:06)Krissu napisał(a): @UP: Nie każdy tutaj zarabia na filmach. Można jechać na dwa fronty ale to nie zmienia faktu że ktoś może też napisać komentarz wiążący się z owym wyłudzeniem ja takich informacji dostawałem kilkanaście dziennie po prostu trzeba ich olać i tyle w tym temacie jak chce pobrać to pobierze a jak nie chce pobierać to napisze do was info że zapłacił a mu nie działa lub inny wkręt. RE: Nie zalicza ofert - kompik - 04-09-2013 23:09 (04-09-2013 21:55)MixKosa napisał(a):(04-09-2013 20:18)surfer0700 napisał(a):(04-09-2013 20:11)MixKosa napisał(a): Każda nisza się kiedyś musi wypalić tak? nic nie trwa wiecznie tak? więc nie mówcie że coś tam macie jakąś niszę i ktoś pobiera i kasę urywa a ktoś nie dostaje coś za co zapłacił wiecie dlaczego? bo wam kit wciska między szczeliny a wy to łykacie jak witaminę C. Co do Yt to jestem przyzwyczajony, na blogu pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby w jednym dniu tyle komentarzy było wśród całej masy spamu, że nie może pobrać pliku Napisałem do kolegi, który siedzi w berlinie, w który plik nie wszedł tak mu nie wyświetlało nic: Cytat:Ja RE: Nie zalicza ofert - WANTED - 04-09-2013 23:10 (04-09-2013 22:25)MixKosa napisał(a):(04-09-2013 22:06)Krissu napisał(a): @UP: Nie każdy tutaj zarabia na filmach. Wiesz, wkładasz wszystkich do jednego worka. Według mnie, coś jest nie tak. Dziwne, żeby jednego dnia szlag trafił wszystkie nisze + ludzie zaczęli pisać, że im nie pobiera ( kasa z konta znika ) a wcześniej takich skarg nie było. Rozumiem każdy może mieć swoje zdanie w tej sprawie, Ty uważasz, że wszystko jest OK, ja i kilku innych użytkowników myślimy, że jednak coś szwankuje Mamy wolność słowa, a forum służy do dyskusji na ten czy inny temat - to chyba logiczne Być może przesadzam/my, bo zielone papiery zaślepiły nam oczy Jednak najgorsze jest to, że hajs się teraz nie zgadza RE: Nie zalicza ofert - Pajalock - 04-09-2013 23:38 Napewno jest coś nie tak. Bo dziś miałem tyle wejść ponieważ mam nową nisze. Do 20:00 żadnych pobrań mimo 2000 klików (dziwne?). I zaczęły lecieć pobrania z ameryki w dużych ilościach. A no i z polski dziś coś urwałem a inne kraje nic. Mimo takiego ruchu na jednej niszy. Z resztą także żadnych z innych krajów niż Ameryka i Polska. |