Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! (/Temat-Poszukiwanie-inwestora-pewny-zarobek-w-milionach-75753)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 22:53

O co ci chodzi z tą szkołą? Szpan? Gdzie ty widzisz tam szpan? Zapytał się czy pisałem biznes plan w szkole, więc chyba musiał uzasadnić czemu go nie pisałem. Wyraźnie napisałem
Cytat:Nie konwersujmy tu na ten temat bo w ogóle nie ma nic wspólnego z tematem.

A przecież napisać biznes plan to nie jest jakiś wielki wyczyn i podziw, jedyne w czym to jest trudne to niektóre podpunkty związane z zaufaniem i daniem do przeglądu drugiej, kompletnie mi nie znanej osobie.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - kleomenes - 02-09-2013 22:54

Jak ja uwielbiam te PEWNE pieniążki na każdym kroku Lol

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 22:56

Dziubek, dzięki bardzo Wink

UP
Nawet nie skomentuje.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - tomazzi - 02-09-2013 23:00

(02-09-2013 22:54)kleomenes napisał(a):  Jak ja uwielbiam te PEWNE pieniążki na każdym kroku Lol

ja nawet mając firmę którą ze względu na syt rodziną przekazałem synowi bo bym nie wyrobił nigdy pewnych pieniędzy na stałe nie miałem bo kończył się kontrakt i walka o klienta szła na przetargach które nie raz się przegrało bo wielu leciało z łapówkami i tak po kosztach, że głowa mała i z tym masz kleo rację w sprawie "pewnych" pieniędzy Big Grin

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - diabloo07 - 02-09-2013 23:03

[Obrazek: hDC9B5E19]

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:06

Nie będę już bardziej rozwijał swoich postów bo to chyba też jest już zbędne.
No więc co do pewnego zarobku, to chyba a raczej na pewno jest on pewny. Przemawiają za tym takie argumenty jak

- Unikalność, 0 konkurencji
- Kupowanie 50% taniej
- Sprzedającym się opłaca
- Innowacja dla stron dla i sklepów (katalogi etc.)

No chyba starczy.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - diabloo07 - 02-09-2013 23:10

A ja cały czas nie rozumiem, jaki interes sprzedający miałby w sprzedaży swojego produktu 50% taniej.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - kleomenes - 02-09-2013 23:12

Forum jest od dyskutowania na pewne tematy ale na Boga, takich propozycji na pewne pieniążki i unikalny "system" ludzie widzieli i słyszeli od groma, tak że nie zrażaj się Smile Po prostu ludzie podchodzą do tego w odpowiedni sposób czyli sceptycznie.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:13

No właśnie, ty nie rozumiesz, nikt nie rozumie, a ja rozumiem. Cały system się utrzymuje na jednej zasadzie, gdybym go tutaj przedstawił to już jutro pewnie bym widział taką stronę.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - diabloo07 - 02-09-2013 23:15

Żaden potencjalny inwestor nie zainteresuje się Twoją ofertą, bo nie dość, że jest napisana chaotycznie, to do tego jest zbyt ogólnikowa.