![]() |
Jak wykorzystać swoje zaplecze? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak wykorzystać swoje zaplecze? (/Temat-Jak-wykorzystac-swoje-zaplecze-75667) Strony: 1 2 |
RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - wichura00 - 02-09-2013 14:32 Mozesz zrobić se bloga na blogspot podlaczyc se ja na adsense i na fb linki wstawiać ( na os itp. ) ja z mojego zarobilem juz okolo 10 zl. Niby malo ale zawsze cos RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - mclain - 03-09-2013 11:59 Dobre zaplecze to nie jest "jedno konto na FB", dobre zaplecze to: - kilka blogów i serwisów na własnych domenach, - kilka blogów i stron na darmówkach, - jakieś forum o x tematyce, - kilka społecznościowek (facebook, GL, nk, twitter, blip i inne - a na nich znajomi i fani). mając takie coś, można mówić, że ma się zaplecze, tymczasem z jednym facebookiem wygląda to tak: Chcesz coś sprzedać na FB, zareklamować refa, sprzedawać linki, dodasz 10, zarobisz 20 zł i zablokują Ci konto za spam. RE: Jak wykorzystać swoje zaplecze? - danielkos83 - 15-01-2014 00:08 To tyle co nic, każdy to zrobi bez nakładu finansowego. Możesz jedynie to sprzedać komuś komu się po prostu nie chce. |