Krzaker - Dziennik PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Krzaker - Dziennik PPA (/Temat-Krzaker-Dziennik-PPA-75632) Strony: 1 2 |
RE: Krzaker - Dziennik PPA - Limitless - 02-09-2013 20:39 (01-09-2013 19:05)hertia napisał(a): Promuj filmiki nie tylko na YT Sorka za spam , ale czy są jakieś serwisy przez , które można wypromować/nabić vievsy w tym serwisie?(Chodzi mi o np vimeo) RE: Krzaker - Dziennik PPA - Krzaker - 02-09-2013 21:38 Na YouTube możesz addmefast / vagex / syv itd.. a na vimeo i dailymotion niestety ale nie ma ;/ Z tego co ja kojarzę . RE: Krzaker - Dziennik PPA - Krzaker - 03-09-2013 20:48 Dzień 4
Dzisiaj leniwy dla mnie dzień, aczkolwiek coś tam zrobiłem Rano dostałem maila od az że strona napotkała jakieś errory i była niedostępna przez 23 min . Później mail Recovery coś tam i wszystko jest okej . Co do strony to dzisiaj 85UU / 1 lead z US . Podsumowując: Co dzisiaj zrobiłem: -Pingowanie postów Plany na jutro: -pingowanie -GSA -znaleść nową nisze oraz zrobić pod nią program w VB -nagrać filmik pokazujący działanie -------------------------------------- Today's total earnings $0.99 Yesterday total earnings $0.00 Month's total earnings $0.99 RE: Krzaker - Dziennik PPA - Krzaker - 10-09-2013 18:32 Witam po dłuższej przerwie. Nie pisałem nic ale pracowałem ! Co prawda nie tak dużo ale wszystko to spowodowane jest szkołą ;/ . Mimo wszystko udało się kilka pobrań już zgarnąć Przechodząc do konkretów przez te kilka dni zrobiłem:
-2 posty na stronie -SEO -GSA -zapisałem się na kilka dzienników mailowych dot. SEO -ogarnięcie strony pod względem szybkości wczytywania oraz wiarygodności. Uznałem że nie będę pisał planów na jutro itd.. ponieważ częstotliwość pisania przezemnie dziennika może być różna -------------------------------------- Today's total earnings $1.23 Yesterday total earnings $4.45 Month's total earnings $6.67 Krzaker - Dziennik PPA - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |