Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117)
+--- Wątek: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem (/Temat-11-wrzesnia-strajk-generalny-w-calej-Polsce-Zwiazkowcy-ida-na-wojne-z-rzadem-75607)

Strony: 1 2 3

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - zabajka - 31-08-2013 12:57

strajki strajkami które na nikim wrażenia nie robią
wielki szum medialny wokół nich co to będzie a w rzeczywistości wielkie gówno będzie
na rządzących nie robią i nie zrobią najmniejszego wrażenia a tylko pieniądze podatników pójdą na opłacenie służb porządkowych by posprzątać ten chlew jaki po sobie pozostawią na ulicach

by się coś zmieniło to by się porządna rewolucja lub wojna domowa przydała, strajki nie zmienią nic i szkoda je nawet organizować

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - Surens - 31-08-2013 13:00

,,Lejta się....chleb będzie tańszy''

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - kleomenes - 31-08-2013 13:03

Ja się wypowiadał publicznie na temat rządu i całego tego syfu nie będę bo mnie kur*ica bierze Exclamation

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - Max998 - 31-08-2013 13:19

Żyjemy w POlsce, tutaj strajk to cyrk i dobra zabawa dla rządu.

Skoro po referendum np. HGW ma zostać kanclerzem Warszawy (czy kim tam ją chce mianować tusk) to, to jest jawny śmiech prosto w twarz ze strony POlskiego rządu pokazujący, że wiele do gadania nie mamy.. Wink

Już nie takie strajki były i nic to nie dało..

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - hertia - 31-08-2013 13:28

(31-08-2013 13:03)kleomenes napisał(a):  Ja się wypowiadał publicznie na temat rządu i całego tego syfu nie będę bo mnie kurwica bierze Exclamation

I to jest bardzo zdrowe podejścieSmile ale tak odnośnie tego referendum poprawcie mnie jeśli się mylę kasa na te referendum pójdzie z kasy podatników a nowy Kanclerz nawet jeśli nie będzie to obecna Pani Prezydent Warszawy to do wyborów nie będzie mógł nic zrobić w kwestii ustanowienia nowych praw bo po prostu nie będzie miał takich kompetencji to co On będzie robił tylko kasę brał za to że zostanie nowym naczelnikiem stolicy?

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - millenium - 31-08-2013 13:42

czyli kolejny strajk można już zakończyć
bo i tak nie wyjdzie?

mówię wam dupa a nie kraj 4

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - v3XeR - 31-08-2013 15:44

O internet umieli zrobić strajk.
Haha ludzie chcą mieć wolność w internecie, a nie w realu

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - hertia - 01-09-2013 19:01

A ktoś zarobił na ACTA? Big Grin

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - marcel_kk - 02-09-2013 16:15

Ja tez zastrajkuje, 11 września nie będę oglądał tej nieudolności w telewizji

RE: 11 września strajk generalny w całej Polsce! Związkowcy idą na wojnę z rządem - rycerz - 03-09-2013 10:33

Hej,
zróbcie tak strajk by chociaż ktoś na drugi dzień pamiętał o nimSmile
Najlepiej jest wkręcić JUSKA

Akcja facebook coś w stylu:

Wkręć JUSKA wiecie o co mi chodzi (zmienicie cyferkę sobie)

http:/hej (hej)-kto-polak.pl/wpimages/wpf2fc7ea1_05.jpg