[SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. (/Temat-SPRZEDAM-Zarabiaj-do-400-zl-miesiecznie-na-Allegro-nisza-pomoc-75510) |
RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - mr. nobody - 30-08-2013 10:31 //Offtop// Ile osób jeszcze napisze "oddaj to do recenzji"? ;p Chyba wystarczy raz. //Offtop// RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - nitram - 30-08-2013 10:34 Jeśli sie ktoś zdecyduje to proszę pamiętać o tym: *pomoc - jak stworzyć odpowiednią aukcję, by to od NAS kupowali, ale by klient nie mógł się do niczego doczepić (odpowiedni regulamin) To brzmi jakbyś sprzedawał morskie powietrze w słoiku albo piasek po którym chodził justin biber. Na tym forum nie tolerujemy oszukiwania ludzi, jeśli moderator tego działu stwierdzi że treść zawarta w Twoim poradniku może opierać się na oszukiwaniu temat zostanie zamknięty. Temat został zgłoszony. RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - surfer0700 - 30-08-2013 10:57 (30-08-2013 09:38)Filox napisał(a): Do recenzji nie mam zamiaru oddawać, ponieważ dlaczego w sumie tutor ma za darmo dostawać móją nisze ? Tutor nie będzie za to płacił, a bez recenzji nie sprzedaż wielu sztuk, o ile w ogóle coś sprzedaż. A skoro nie zależy Ci na sprzedaży, bo dalej w ten sposób zarabiasz, to może od razu zamknę temat? W razie czego pamiętaj o: offtop: To zdanie, które zacytowałem, na pewno sobie zapamiętam RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - Filox - 30-08-2013 11:37 (30-08-2013 10:34)nitram napisał(a): Jeśli sie ktoś zdecyduje to proszę pamiętać o tym: Gdybym oszukiwał ludzi, to Allegro raczej by mi dawno skasowało aukcje ? Chodzi o to by, nie wprowadzać własnie klienta w błąd, dlatego dostaję same pozytywny a nie NEGATYWY, ponieważ uświadamiam ludziom co kupują i później nikt nie ma pretensji, a nawet służę pomocą. Kto będzie zainteresowany, na pewno zakupi. Dowody moich zarobków przedstawiłem :> Chętni pisać pw bądź GG. RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - marcel_kk - 30-08-2013 11:42 Twoje dowody to moga przekonać tylko naiwnych. Bez recenzji nikt kota w worku nie kupi. RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - Qwik - 30-08-2013 11:47 Jak nie chce oddać do recenzji to nie!Nie ma sensu mu spamować. RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - marcel_kk - 30-08-2013 12:40 Zamknąć temat i na tyle czarowania. RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - Filox - 30-08-2013 12:42 @up Czy jest napisane, że recenzja moderatora/tutora jest wymagana by sprzedawać niszę/poradnik ? Zresztą już jedną szt sprzedałem, więc.. spokojnie mogę dodać recenzję. RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - marcel_kk - 30-08-2013 12:45 Sam sobie chcesz dodać recenzję ? Ciekawy sposób na wzbudzenie zaufania. Na razie to kto ma choc odrobine rozumu to nie kupi czegoś mało wiarygodnego, przyswój ta wiedze, bo notorycznie naciskasz na zakup a to nie wróży nic dobrego. RE: [SPRZEDAM] Zarabiaj do 400 zł miesięcznie na Allegro, nisza + pomoc. - uslugiprzeznet - 30-08-2013 12:53 (30-08-2013 12:42)Filox napisał(a): @up Co innego gdy namówisz tego "niby" klienta na to by wystawił swoją opinię w tym temacie. I radzę by nie był to user zarejestrowany 30 sierpnia 2013 z jednym postem |