Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu (/Temat-Firegifts-Oszustwo-Bany-opoznienia-padajace-serwery-0-kontaktu-75484)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Pole - 29-08-2013 18:52

Ja mam za to inny problem, chciałem się zarejestrować ok poszło jak po maśle ale na aktywacje czekam już 2/3 dzień napisałem do nich i cisza..

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - dudek7894 - 29-08-2013 18:54

Nie ma to jak oszukiwać, a później płakać. beka Lepiej idź zająć się czymś pożytecznym, na przykład posprzątaj pokój, bo mama nakrzyczy. Big Grin

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 18:57

Jesteście 5 lat w branży i nie wiedzieliście,że serwer może paśc? Ogarnijcie logi z których będzie widoczne z jakiego komputera stworzyłem konto a z jakich komputerów były polecenia. Wydałem kase w błoto. Za ten szmal mógłbym sobie coś kupić. Liczyłem na nagrodę a tu bum. A kasy nikt nie zwróci. Admin mógłby popisać na czacie gdzie szybciej by się wyjaśniło.
Dudek-nie oszukiwałem ;].

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 19:03

(29-08-2013 18:54)dudek7894 napisał(a):  Nie ma to jak oszukiwać, a później płakać. beka Lepiej idź zająć się czymś pożytecznym, na przykład posprzątaj pokój, bo mama nakrzyczy. Big Grin

Masz dowód na to że oszukiwał, czy tylko nabijasz sobie posty durnymi komentarzami?

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - FireGifts.pl - 29-08-2013 19:05

(29-08-2013 19:03)surfer0700 napisał(a):  
(29-08-2013 18:54)dudek7894 napisał(a):  Nie ma to jak oszukiwać, a później płakać. beka Lepiej idź zająć się czymś pożytecznym, na przykład posprzątaj pokój, bo mama nakrzyczy. Big Grin

Masz dowód na to że oszukiwał, czy tylko nabijasz sobie posty durnymi komentarzami?

Dowodem jest to, że nikt nie dostał bezpodstawnego bana w przeszłości.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 19:07

(29-08-2013 19:05)FireGifts.pl napisał(a):  Dowodem jest to, że nikt nie dostał bezpodstawnego bana w przeszłości.

Jego słowo, przeciwko waszemu.
Rzeczywiście te konta to były multi?

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:08

No to pisze. Podajcie logi. Czyli co? Mogę brać refa od dudka i narobić mu ile chce kont a on dostanie bana bo multikonto? Czy jestem na tyle głupi by robić multikonto wiedząć,że jest to zabronione?
Kasa poszła gdzieś,pkt też gdzieś. Tyle czasu spędzone ale i tak dostaniesz bana...

To nie jest dowód.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - FireGifts.pl - 29-08-2013 19:10

(29-08-2013 19:07)surfer0700 napisał(a):  
(29-08-2013 19:05)FireGifts.pl napisał(a):  Dowodem jest to, że nikt nie dostał bezpodstawnego bana w przeszłości.

Jego słowo, przeciwko waszemu.
Rzeczywiście te konta to były multi?

Tak - dlaczego komuś kto oszukuje mamy dawać takie same prawo do nagrody jak osobie która wytrwale i sumiennie zbiera punkty? w pełni uczciwie?

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 19:12

(29-08-2013 19:10)FireGifts.pl napisał(a):  Tak - dlaczego komuś kto oszukuje mamy dawać takie same prawo do nagrody jak osobie która wytrwale i sumiennie zbiera punkty? w pełni uczciwie?

Jeżeli to rzeczywiście były konta robione z tego samego IP, to w porządku.
Ale jeżeli dostał bana tylko za to że konta były na koszmailu... facepalm No to sami sobie dopowiedzcie.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:13

Ja nie oszukiwałem. Nie rozumiecie tego? Napisałem wam. Mogę wziąść sobie refa jakiegoś użytkownika napukać mu poleceń a on dostanie bana? Tak to zadziałało? Czytałem regulamin,kupiłem premium. Siedzę tutaj od maja. Gdybym chciał to bym zrobił sobie 129k na 1 restock i bym miał to gdzieś. Bo prawie nikt by nie miał tylu punktów by mi zagrozić. I teraz akurat jak ludzie mają pkt ja robie multi. Bez sensu. Jak pisałem. Trace kasę,czas.