Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z filmami Youtube - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: Problem z filmami Youtube (/Temat-Problem-z-filmami-Youtube-75440)

Strony: 1 2

RE: Problem z filmami Youtube - MixKosa - 28-08-2013 21:58

Nieee tak dodajesz kilka tagów tych na których ci zależy do tabeli tag a resztę walisz do opisu i dajesz

Tag:
nazwa gry
nazwa pc
coś tam
jeszcze więcej

Kumasz? robisz tak?

RE: Problem z filmami Youtube - Zloty - 28-08-2013 22:06

Robię w ten sposób

W ustanienia filmu gdzie podajesz tagi wpisuje te na które chce aby film się promował na YT.
Te mniej wazne wypisuje na dole filmu w opisie.

Więc robie tak jak piszesz Smile

RE: Problem z filmami Youtube - MixKosa - 28-08-2013 22:12

No to dobrze robisz teraz dawaj wyświetlenia, like, komentarze i pacz jak film idzie do góry jeśli jeszcze dobrze napisałeś tytuł.

RE: Problem z filmami Youtube - Zloty - 28-08-2013 22:23

Jestem zadowolony z pozycji moich filmów
Do wczoraj nie wiedziałem że to jest możliwe aby film w kilkanaście godzin wylądował na pozycjach 2-5 na różne frazy
Drógi film jest na max 10 miejsu na najgorszej frazie.

Z tymi komentarzami to jest różnie
Jak mam ustaweione na wszystkie to konkurencja może nieżle nabazgrać mi w komentarzach.
Jeśli dam z kolei na zatwierdzone to przez noc komentarze nie będą się dodawać Sad

Co do wyświetleń to średnio się dodają

Stronka Enchance Views ustawiłem 300 wyświetleń i minął prawie dzień a zostało jeszcze ponad 100 wyświetleń do wyklkaniania
Musiałem wspomóc się jeszcze dwoma stronami które pomogły mi w wyświetleniach.

Jesta jakaś granica dodaniawania wyświetleń na przykład 500 na dzień ??

RE: Problem z filmami Youtube - MixKosa - 28-08-2013 22:58

(28-08-2013 22:23)Zloty napisał(a):  Jestem zadowolony z pozycji moich filmów
Do wczoraj nie wiedziałem że to jest możliwe aby film w kilkanaście godzin wylądował na pozycjach 2-5 na różne frazy
Drógi film jest na max 10 miejsu na najgorszej frazie.

Z tymi komentarzami to jest różnie
Jak mam ustaweione na wszystkie to konkurencja może nieżle nabazgrać mi w komentarzach.
Jeśli dam z kolei na zatwierdzone to przez noc komentarze nie będą się dodawać Sad

Co do wyświetleń to średnio się dodają

Stronka Enchance Views ustawiłem 300 wyświetleń i minął prawie dzień a zostało jeszcze ponad 100 wyświetleń do wyklkaniania
Musiałem wspomóc się jeszcze dwoma stronami które pomogły mi w wyświetleniach.

Jesta jakaś granica dodaniawania wyświetleń na przykład 500 na dzień ??

Ja mam cały czas odblokowane komentarze jak ktoś spamuje to usuwam proste, enhanceviews nie używaj używaj Share YouTube Videos (SYV) oraz addmefast lub jeszcze view2.be ale to już jak chcesz to coś ostatnio widzę że wyświetlenia nie pokrywają się z punktami jeszcze jest U2bviews ale trzeba dużo czasu spędzić na nabijaniu bo wolno to idzie i mało punktów.

Odp: Problem z filmami Youtube - Mafiozo19990 - 28-08-2013 23:32

Ja właśnie korzystam z SYVu i dodaje wyświetlenia,ale można też lajki. Addmefast służy wyłącznie do dodawania lajków?

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Odp: Problem z filmami Youtube - hbr - 29-08-2013 02:59

Nie. Możesz tam zlecić oprócz like, suby i wyświetlenia, aczkolwiek te wievy słabo idą. Zlecilem 100 i przez pół dnia żaden nie poszedł, więc dałem sobie spokój i fi wyswietlen używam innych systemów.

RE: Problem z filmami Youtube - Zloty - 01-09-2013 12:59

Nie będę tworzył nowego tematu, napisze w tym

Otóż jeden z moich filmików który był na kilka fraz w top 5 na YT znalazł się teraz na top 20
Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje ??
Dodam że filmik ten nie mógł się przebić przez 301 ale za to był w top5 i posiadał ponad 100 komentarzy i 100 lajków.
Drógi filmik który przebił się przez 301 bo ma prawie 1000 wyświetleń, ponad 100 komentarzy i ponad 100 lajków ledwo mieści się w top 10 na różne frazy.

Jest to dla mnie troszkę nie zrozumiałem bo film który miał 301 wyświetleń był na lepszej pozycji niż ten który ma ich prawie 1000.
Czy ktoś miał taki przydapek ??
Czy możlwiwe jest że ktoś oflagował mój filik i ten spadł kilkanaście pozycji w dół ??

Jeśli tak jest to zakupuje 100 kont YT i zabieram się za flagowanie filmów konkurencji Tongue