doładowanie orange 25 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: doładowanie orange 25 (/Temat-doladowanie-orange-25-75292) |
RE: doładowanie orange 25 - Krytyk - 27-08-2013 11:04 Nie sprawdze PW, to była przenośnia. Sprawdziłem ale tak ci nie sprzedam. Michał, w pierwszym poście napisałem że może być paypal. RE: doładowanie orange 25 - Limitless - 27-08-2013 11:11 Jesteś głupi skoro sądzisz , że ktoś wyślę kaske osobie , która jest 2dni na forum i ma 6postów , ale szukaj frajera dalej... mikiniki ma swój kantorek , parę osób zna jego realne dane więc szanse na to , że Cię oszuka są znikome RE: doładowanie orange 25 - Krytyk - 27-08-2013 11:20 Są znikome, aha. Na oszustwo takiego użytkownika jak HOUSE, szanse na oszustwo też było znikome. Tyle mam do powiedzenia i jak mówiłem że pierwszy nie daje to znaczy że nie dam. RE: doładowanie orange 25 - Boguśś - 27-08-2013 13:04 ja powiem tak jak poprzednik 2x@UP Ty chyba koleś szukasz poprostu "Fra****" który Ci 1szy kase przeleje.... A pozatym dziwi mnie jedna rzecz i pozwolę sobie to zacytować. Cytat:Są znikome, aha. Na oszustwo takiego użytkownika jak HOUSE, szanse na oszustwo też było znikome. Skąd wiesz, że dostał bana za oszustwo ? (Dobra mogłeś widzieć temat czy coś innego), ale zbieg okoliczności, że taka sama cena śmieszna ? I nagle w ten sam dzień ktoś sprzedaje te doładowania ? I nagle jesteś odziwo: W ten sam dzień zalogowany co był ban dla house. Wcześniej się nie udzielałeś o_O. Zbieg okoliczności ?... Wątpie. Administrator lub jakaś Pomarańcza powinna się tobą zając ( Bez urazy tutorzy Tyle ode mnie RE: doładowanie orange 25 - Krytyk - 27-08-2013 16:11 Cytat: Skąd wiesz, że dostał bana za oszustwo ? (Dobra mogłeś widzieć temat czy coś innego), ale zbieg Byłem akurat na shoutboxie jak koleś pisał że oszukał go na psc. Jak nie wnosisz nic do tematu to lepiej się nie odzywaj, bo jak mówiłem pierwszy nie dam. Ktoś może dostać bana, i co mi po tym że dostanie bana? ja strace doładowanie.. Nie chcesz nie kupuj, ale tez bezsensownie sie nie odzywaj. RE: doładowanie orange 25 - Boguśś - 27-08-2013 16:55 Ja bym moze byl zainteresowany kupnem jak 1szy dajesz kod. Moje dane ma 2-3 uzytkownikow forum np Marcel_kk RE: doładowanie orange 25 - Krytyk - 27-08-2013 19:58 A co mi po twoich danych? za 12.50 mam jechać cie bić? Weź pomyśl zanim coś napiszesz. RE: doładowanie orange 25 - morswiniak - 27-08-2013 20:00 Bić to cie powinni rodzice w domu kombinator. nie pisac nawet do łamagi. RE: doładowanie orange 25 - Krytyk - 27-08-2013 20:06 Aha? Z mojej wiedzy wynika że mieszkam sam od kilku dobrych lat. Więc powiem znowu - nie wnosisz nic to nie nabijaj postów. RE: doładowanie orange 25 - Boguśś - 27-08-2013 20:32 A ty nie szukaj tu Fr******.. Nikt Ci 1szy nie wysle. Chcialem Ci dac zarobic a Ty nie chcesz... Trudno. |