TERAZ juz na pewno oszust Tonnyx - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TERAZ juz na pewno oszust Tonnyx (/Temat-TERAZ-juz-na-pewno-oszust-Tonnyx-75218) Strony: 1 2 |
RE: TERAZ juz na pewno oszust Tonnyx - Bandaid - 25-08-2013 15:51 Cytat:co wolno wojewodzie to nie tobie ....tomazzi, nic do ciebie nie mam ale w każdym poście musisz się z kimś kłócić, droczyć, wypominać wiek(którego nawet nie znasz)?. Nie wiem ile masz lat i średnio mnie to interesuję ale nie musisz pławić się swoją dojrzałością w każdym poście i obrażać innych. Może pokazałbyś swoją dojrzałość pisząc posty, bo póki co przeczytanie ich ze zrozumieniem graniczy z cudem z racji braku znaków interpunkcyjnych i ortograficznych. RE: TERAZ juz na pewno oszust Tonnyx - miniek9090 - 25-08-2013 16:28 (25-08-2013 15:25)alfixo napisał(a): kody 200 zl mieszka na wsi , jedzie do miasta lub innej wioski , włacza forum na telefonie i net się łączy z miasta ... Ale próbuj , kto szuka nie błądzi RE: TERAZ juz na pewno oszust Tonnyx - Coristo - 25-08-2013 17:05 Temat spam... @alfixo, naucz się edytować posty ludzie, kultury trochę bo wytnę w pień.... TERAZ juz na pewno oszust Tonnyx - Coristo - 25-08-2013 17:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |